FacebookTwitter

All-In Sport: De installatie is zo vervaardig, dat naast voetbal ook basketbal en volleybal gespeeld kan worden. Bijzonder geschikt voor zeer intensief...

Streetsoccer-Courts Stationair

Streetsoccer-Courts Stationair

€ 26.669,00

Stk.
Vanaf: € 26.669,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

* Verplichte velden

Verzending is gratis binnen Duitsland (vasteland).
De installatie is zo vervaardig, dat naast voetbal ook basketbal en volleybal gespeeld kan worden. Bijzonder geschikt voor zeer intensief gebruik, daarbij weerbestendig en veilig. Uitermate geschikt voor een permanente opstelling, buiten. De frameconstructie van de Court bestaat uit ca. 100 cm hoge aluminium segmenten met afgeronde zijkanten, ca. 4 mm dik. De individuele staanders van aluminium speciaal profiel (80 x 80 x 3 mm) met U-profiel worden on site in aanwezige betonnen fundamenten geplaatst. De paalafstand is afhankelijk van de Court-maat. De hoekstaanders worden met 2 schuine steunen van 30 mm gestabiliseerd. De individuele boardingelementen bestaan uit ca. 40 mm dikke sandwichplaten (LxB: 500 x 100 cm) met een PU-vulling in de kern en zijn ommanteld door 0,7 mm dikke stalen strips. De platen zijn lichtgrijs, weerbestendig, antistatisch, lichtecht en kras-, stoot- en slijtvast. Elke sandwichplaat is aan de lange- en korte-zijden in een U-profiel geplaatst.
Doelen en netten: Van aluminium, volledig gelast Doelmaat (BxH): 3 x 2 meter Doeldiepte: 100 cm Frameprofiel: 120 x 100 mm Speciaal bodemframe: 75 x 50 mm Toegangsdeur aan één zijde Doelnetten van polypropyleen, ca. 4 mm dik, maaswijdte 50 mm Afschermnetten: Van polypropyleen Totale hoogte 300 cm (200 cm boven boarding) Lange zijden ca. 4 mm en korte zijden ca. 5 mm dik, maaswijdte ca. 100 mm Zwart Netten worden met geplastificeerde staalkabels gespannen Fixatie door traversen en nethaken De voordelen van onze outdoor-courts in één oogopslag: Uiterst robuust Moeilijk ontvlambare zijdelen Kras-, stoot- en slijtvaste boarding Weerbestendig, ook bij hoge en lage temperaturen Geluidsarm, de dB waarden liggen ver onder de ondergrens voor nachtgeluiden in woongebieden Optimaal voor reclamedoeleinden Uitbreidbaar voor basketbal of volleybal Ook geschikt voor trapdoelen Montage door de leverancier binnen enkele uren De installatie is GS-getest Tips voor montage: De installatie is als stationaire installatie voor zeer intensieve outdoor inzet op een egale ondergrond vervaardigd. On site zijn de fundamenten voor de staanders en de fundamenten voor de doelen door derden te plaatsen. De complete montage van de Court wordt door de leverancier uitgevoerd. De Court wordt zonder speelveldvloer geleverd. De complete montagekosten zijn in de prijs inbegrepen. De installatie is binnen enkele uren klaar voor gebruik.
Certified:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.