FacebookTwitter

All-In Sport: <p>De laagspringende mat wordt gebruikt om de sprong te beveiligen tijdens het turnen. Door de speciale, solide constructie van de matker...

Landingsmatten Kübler Sport®

Landingsmatten Kübler Sport®

€ 360,50

Stk.
Vanaf: € 360,50
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

* Verplichte velden

shipping weight: 10 kg

De laagspringende mat wordt gebruikt om de sprong te beveiligen tijdens het turnen. Door de speciale, solide constructie van de matkern in sandwichconstructie en in de omtrek, met de hoofdkern stabiel verbonden randstabilisatie, is deze bounce mat de essentiële basisuitrusting voor gymnastiek. Overal in het kunstmatige gymnastiekgebied is een gecontroleerde landing en een veilige positie bij het afspringen van een apparaat noodzakelijk, wordt de bounce mat gebruikt. De optimale schokabsorptie door de speciale constructie van de matkern en de verminderde penetratiediepte zorgen voor meer stabiliteit en bescherming van de gewrichten. Dit geeft de gymnast het gevoel van veiligheid in zijn speciale oefeningen met vluchtfasen en draait om zijn eigen lichaamsas. De bovenkant van de mat is gemaakt van lichtblauw naaldvlies met zeer huidvriendelijke eigenschappen om het wrijvingseffect te verminderen.
De mat-variëteit in de matrassen met een laag springdek dekt een zeer groot spectrum en bestrijkt alle gebieden van artistieke gymnastiek en acrobatiek.
Verschillende afmetingen en diktes van 8 cm, 12 cm, 15 en 20 cm zijn geschikt voor alle toepassingen van deze klassieke sport.
- Afmetingen: 100x200x20cm
- Gewicht 23kg
- Oppervlakte naaldvacht lichtblauw
- Zijtapijt met ventilatieopeningen
- Bodem antislip gymnastiekmatstof

Of het nu springt van parallellepipedum, ongelijke tralies, horizontale balk, springtafel of steiger, deze springstof absorberende vloermat zal zijn beoogde gebruik vinden in het gehele gymnastiekgebied. In de kunstgymnastiek wordt een verscheidenheid aan fysieke oefeningen zoals schommelingsoefeningen, lichaamsverplaatsing, rotaties of statische oefeningen zoals vasthouden of ondersteunen uitgevoerd. Uitstekende combinatiemogelijkheden voor matrassen met een laag springgewicht bestaan ​​met de klassieke apparaten zoals spannen, ringsteigers, spanningsstaafjes, maar ook met zachte bodem of andere soorten matten.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.