FacebookTwitter

21 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Vloerturnmatten, Tumblingbaan en vrije-oefeningvloeren

Turnoefeningen op Tumblingbaan & co.

Veelzijdige mogelijkheden bieden zich aan voor vloerturnen met Elastic-vloeren, de bekende rolmatten én de nieuwe Flexi-Roll. Bij verenigingsturnen of topturnen, alle turnmatten zijn optimaal geschikt voor training en wedstrijd voor een risicoloze en gewrichtsbeschermende bewegingsvorm.

Vloerturnen - een wedstrijd- highlight

Veel aandacht krijgt het vloerturnen bij alle turnfanaten. Bij Olympische Spelen, Wereldkampioenschappen of turnmanifestaties. Het verloop van de aan elkaar gekoppelde, veelzijdige oefeningen van deze klassieke discipline vereist kracht, conditie en elegantie in de uitvoering.

En hier nogmaals een kort overzicht van de belangrijkste producten uit onze categorie vloerturnen:

Vloerturnen of trampolineturnen, met grote trampoline of minitramp, voor elk bereik van de turnsport vindt u bij All-in Sport een uitgebalanceerd assortiment op alle prijsniveau's met de bijbehorende accessoires zoals Longen of Saltogordels. Ook producten voor ritmische sportgymnastiek zoals gymnastieklintjes, houten hoepels, kunststof hoepels, houten knotsen en kunststof knotsen vindt u in ons productportfolio - wij adviseren u graag!