FacebookTwitter

7 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Springtouw, swingtouw, Rope Skipping en Double Dutch

 

Beproefd en getest weer actueel: touwspringen

Een populaire vrijetijdsbesteding wordt door dynamisering van dit sportartikel weer actueel. In de gymzaal of op straat, het touwspringen heeftt door de nieuwe concipering van het touw weer aan attractiviteit gewonnen. Gebruikelijke hennep touwen, sisaltouwen of hoogwaardige lederen springtouwen, die er natuurlijk ook nog zijn, werden door nieuwe materialen zoals kunststof aangevuld en bieden dynamische nieuwe uitdagingen.

 

Double-Dutch - een uitdaging voor beweeglijkheid en snelheid

Al in de kindheid behoorde touwspringen tot de populairste vrijeijdsbesteding. Met de nieuw geconsipeerde springtouwen ontstaan ontelbaar veel mogelijkheden om de motoriek te verbeteren. 2 Springtouwen (Double-Doutch) door 2 personen gedraait en een of meerdere "springers" kunnen in snelle volgorde bewegingsvormen uitvoeren. De uitdaging bestaat in de coördinatie van de bewegingsvormen en de lichaamsbeheersing. Ook bestaat er de trainingsmogelijkheid van het synchroonspringen.

 

En hier nogmaals een kort overzicht van de belangrijkste producten uit onze categorie Rope Skipping:

  • Springtouw
  • Swingtouw
  • Rope Skipping
  • Double Dutch

Rope-Skipping (touwspringen) biedt veelzijdige mogelijkheden voor de lichaamscontrole, balanstraining en verbetering van motorische vaardigheden. U vindt in ons assortiment ook andere producten uit het bereik "touw" zoals klimtouw, trektouw, Toverkoord, Zauberschnur en veel meer...