FacebookTwitter

6 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Turnmatten - de perfecte ondergrond voor gymnastische topprestaties

Toestel- en vloerturnen zijn fascinerende takken van sport, waarvoor speciale turnmatten nodig zijn, om de turners in het geval van een val tegen zware blessures te beschermen. De turnmatten bieden in tegenstelling tot de vaak gladde zaalvloeren niet alleen een anti-slip ondergrond, maar bezitten ook excellente dempende eigenschappen, die bijvoorbeeld de gewrichten van de turners beschermen. Hier krijgt u de ideale matten voor uw doeleinden.

 

Turnmatten in doelgerichte uitvoeringen

In de All-in Kübler Sport onlineshop vindt u matten in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de standaard uitvoering of voor een variant met praktische applicaties kiezen:

  • Klitteband hoeken
  • Lederen hoeken
  • Draaglussen.

Maar niet alleen turn-, maar ook gymnastiekmatten vindt u in verschillende varianten bij ons. Met de juiste gymnastiekmat schept u de basis voor effektieve gymnastische respectievelijke therapeutische oefeningen. Ook een vereiste behandelbank vindt u in onze omvangrijke portfolio.

 

Verschaf een overzicht van ons matten-assortiment en bestel direct online! Als experts adivseren wij u graag bij de keuze van geschikte turnmatten. Neem contact met ons op, als u meer informatie wenst te ontvangen. Wij leveren u een perfecte kwaliteit voor overtuigende prijzen.