FacebookTwitter

Eurotramp minitramps: al jarenlang de bekende constructie. Frames van speciaal verend staal in schuinte en hoogte verstelbaar, galvanisch verzinkt. Ideaal voor de schoolsport en de breedtesport.

 

Eurotramp® minitramp - kleine trampoline van grote kwaliteit

Elke Eurotramp® minitramp is een sporttoestel, da ideaal voor de school- en de breedtesport geschikt is. De constructie van de minitramp is al jarenlang bewezen en optimaal op het gebruik in de sporthal afgestemd. Het frame bestaat uit speciaal verend staal, is galvanisch verzinkt en in de schuinte en in de hoogte verstelbaar.

 

Een multifunctionele minitramp

In de All-in Sport onlineshop vindt u verschillende uitvoeringen. Zo kunt u voor een overtuigende prijs een mini-trampoline aanschaffen, waarvan u lang plezier zult beleven. Het springdoek is van slijtvast perlon en uiterst robuust. Kies al naar gelang gebruik voor:

Bij elke variant wordt veiligheid grootgeschreven, zodat het bij de sprong niet tot blessures komt. Vertrouw op de geteste, duurzame kwaliteit van Eurotramp®. Met een dergelijke trampoline slaat u aan de Springtafel of springkast een goed figuur.

All-in Sport is al meer dan 25 jaar partner voor eersteklas sporttoestellen. Met een Eurotramp® minitramp bent u altijd perfect uitgerust.