FacebookTwitter

19 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

De gymnastiekbank - de klassieker in de gymzaal

De gymnastiekbank is een must voor elke sporthal-uitrusting. All-in Sport biedt hoogwaardige, stabiele gymnastiekbanken van massief naaldhout in verschillende lengtes. Deze zijn perfect voor de school- en verenigingssport of voor het kinderturnen.

 

De geschikte gymnastiekbank voor groot en klein

Als gymtoestel of als zitgelegenheid voor het uitrusten tussendoor, de gymnastiekbank heeft traditioneel een vaste plek in de sporthal. Bij All-in Sport kunt u de juiste houten gymnastiekbanken kopen, die robuust zijn. De gymnastiekbanken kunnen bijvoorbeeld in het wandrek gehangen en op een of andere manier voor de cirkeltraining of gelijkwaardige oefeningen ingezet worden. Ook bijpassende accessoires bieden wij u in onze onlineshop aan:

 

Voor jonge sporters hebben wij ook Miniturnbanken in bonte kleuren in het assortiment, die de gympret verhogen. Met onze vrolijk gekleurde Puzzelbankjes, die recht, als kwart- of halvecirkel leverbaar zijn, kunt u bij de gymnastiek echt creatief worden. Voor de nodige veiligheid zorgt u met geschikte turnmatten.

 

Als u voor de afwisseling tijdens de gymles een trampoline van Eurotramp® wilt aanschaffen, vindt u deze ook bij All-in Sport. Natuurlijk heeft u in onze onlineshop ook de mogelijkheid, een voordelige minitramp in de juiste uitvoering te bestellen.

 

Als u bij ons gymnastiekbanken koopt, mag u zich op een uitstekende productkwaliteit verheugen, waar u lang plezier van zult hebben. Indien u vragen heeft over turnbanken, kunt u ons telefonisch of per mail bereiken.