FacebookTwitter

23 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

DIN-wandrek, wandrek enkel, wandrek dubbel en wandrek zwenkbaar

 

Naast de turnbank hét klassieke toestel in de gymzaal: het wandrek

Het oefentoestel aan de wand is van hoogwaardig hout vervaardigd en is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Het aloude trainingstoestel voor lichaamstraining biedt All-in Sport voor vele bereiken zoals turnhal, gymzaal, sporthal of de kinderkamer, thuis. Veelzijdige bezigheidsmogelijkheden voor lichamelijke inspanning met gebruik van een klim-/trekbeugel of simpelweg voor klimpret maakt dit trainingstoestel tot een individuele trainingspartner voor diverse spiergroepen. Voor strekoefeningen of voor de krachtraining voor de spieropbouw zijn deze wand-trainingstoestellen optimaal inzetbaar.

 

Het wandrek: de bekende trainingspartner uit de schoolsport als fitmaker

Wandrekken bieden een veelvoud aan oefenmogelijkheden niet alleen voor de lichamelijke inspanning maar ook voor het gezond maken/houden van het lichaam. Toepassing vindt dit populaire houten toestel ook in de revalidatie ter behandeling van rugproblemen en voor de versteviging van de spieren. Al naar gelang de uitvoering is het ook mogelijk turnbanken in te haken of het wandrek aan beide zijden te beklimmen.

 

En hier nogmaals een kort overzicht van de belangrijkste producten uit onze categorie wandrekken:

Maak een keuze uit ons uitgebreid aanbod: enkel- of dubbel-wandrek, zwenkbaar of vrijstaand - All-in Sport heeft een assortiment voor alle toepassingen.