FacebookTwitter

16 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

De perfecte multifunctionele gymmat

Indien u een hoogwaardige gymmat voor thuis, voor lessen in sportscholen, voor therapeutische toepassing of gewoon voor de gymles zoekt, vindt u in het veelzijdige assortiment in de All-in Sport onlineshop zeker precies de juiste! Hier vindt u een grote keuze aan eersteklas matten in de verschillende uitvoeringen, kleuren en afmetingen.

 

Een gymmat met uitstekende eigenschappen

Gymnastische oefeningen hebben tot doel, het totale lichaam te stimuleren en te verstevigen. Een geschikte basis is daarbij bijzonder belangrijk. Daarom hebben wij diverse matten in het programma, die optimaal op het respectievelijk toepassingsgebied afgestemd zijn. Een speciaal oogmerk ligt daarbij op:

  • Demping
  • Weerstandsvermogen
  • Anti-slip.

Informeer u op de respectievelijk productpagina's en kies een mat uit, die voor u als gegoten zit. Bovendien kunt u bij ons ook een gymnastiekbal en vele andere artikelen bestellen. Zoekt u bijvoorbeeld een effectieve handtrainer, is deze ook bij ons verkrijgbaar.

 

Natuurlijk hebben wij naast gymnastiek- ook turnmatten in verschillende varianten voor u in het assortiment. Klik door ons portfolio en bestel de gewenste gymnastiekmat voor een gunstige prijs, direct bij de expert!