FacebookTwitter

9 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Uw gymnastieklint in hoogwaardige uitvoering

Indien u een gymnastieklint voor trainingsdoeleinden of wedstrijden, voor de school- en verenigingssport of voor privédoeleinden zoekt, bij All-in Sport vindt u een bont assortiment aan linten. Kijk rustig rond en kies het lint uit, dat het beste bij u past.

 

Het gymnastieklint voor indrukwekkende demonstraties van uw skillz.

Bij de ritmische sportgymnastiek worden verschillende artikelen gebruikt: naast de gymnastiekhoepel, de knots, het touw en de gymnastiekbal is het lint een wezenlijk onderdeel van het programma. All-in Sport voert gymnastieklinten voor elke toepassing en in een veelvoud aan

  • Kleuren
  • Patronen
  • em lengtes.

Een 2 meter lang regenbooglint voor de jongsten, een 1-kleurig oefen- en trainingslint voor de schoolsport, respectievelijk vereniging of het klassieke 6 meter lange kwaliteitslint, bij ons zijn ze verkrijgbaar.

 

Natuurlijk adviseren wij u graag uitvoerig over alle producten uit ons goed uitgeruste onlineshop, van de gymnastiekmat tot een handtrainer. Bel ons op of stuur een mail, als u op zoek bent naar een specifiek gymnastieklint. Wij helpen u competent verder, zodat u precies het juiste artikel kunt kopen.