FacebookTwitter

22 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Balletbar, balletspiegel en wandbeugel

 

Ballet - de klassieke podium- en expressiedans

Deze podiumdans heeft ook intrede gedaan in het sportbereik. Dansstudio's worden steeds populairder. Speciaal bij jonge mensen kan hier op een unieke manier lichaamsbeheersing en sierlijkheid getraind en verfijnd worden. In een dans kunnen vele expressievormen door geselecteerde technieken, stapvolgordes en posities voorgedragen worden. Met een correctiespiegel wordt de houding van het hele lichaam, door de dansleraar of balettrainer gecorrigeerd en aan de barre gedemonstreerd.

 

Balletbarren individueel

Balletbarren in prof-kwaliteit met enkel- of dubbelvoudige beugels zijn in het All-in Sport assortiment verkrijgbaar. Met de verbindingshuls individueel aanpasbaar. De stabiele verrolbare staanderconstructie met gietijzeren voeten is speciaal voor het intensieve alledaagse gebruik geschikt en vindt toepassing in vele officële en private balletacademies. De mobiele installatie kan in een handomdraai gedemonteerd worden en is zodoende flexibel inzetbaar.

 

En hier nogmaals een kort overzicht van de belangrijkste producten uit onze categorie Ballet:

  • Wandspiegels
  • Correctiepiegels
  • Balanceren

In het grote bereik Turnen en Gymnastiek heeft het Balletdansen en de Balletsport een vaste plek verovert. In onze onlinehop vindt u ons uitgebreide assortiment.