FacebookTwitter

Onze competentie in het bereik matten

Bodenturnflächen

onze matten zijn niet alleen geschikt voor de gymnastiek, maar ook voor vechtsporten zoals Karate, Judo of Worstelen. U vindt bovendien bij ons in de online shop matten voor Hoogspringen of Polsstokhoogspringen. Niet te vergeten zijn de bijbehorende accessoires voor ons mattenaanbod zoals b.v. matten-transportwagens voor turnmatten of valmatten, wandbevestigingsbanden, mattenhoezen en afdekkingen.

De juiste turnmatten ondersteunen en beschermen

Het turnen is een bijzonder aantrekkelijke en estetische sport, die de hoogste fysieke en mentale eisen van de atleten vraagt. Volle concentratie, absolute lichaamsbeheersing en buitengewone kracht zijn nodig, om intensieve oefeningen op de vloer  of aan verschillende toestellen onder de knie te krijgen. Omdat kleine fouten al tot desastreuze concequenties kunnen leiden, moet de omgeving voldoende van hoogwaardige turnmatten voorzien worden.

Kern aus Verbundschaum nach DIN & GS Tragschlaufe Robuste Lederecken Klettbandecken

Turnmatten voor gymzalen en wedstrijden

In het  assortiment van All-in Sport kunnen privépersonen, verenigingen en  instituten respectievelijke turnmatten, valmatten en luchtkussens in alle uitvoeringen vinden, die de veiligheid van de gebruiker dienen. Lichte gymnastiekmatten of turnvloeren voor professionele wedstrijden- onze online-shop laat gegarandeert niets te wensen over. Wij leveren o.a.:

- Turnmatten
- Landingsmatten
- Fitnessmatten
- Valmatten 
- Turnvloeren 
- Schuine- en wigmatten
- Bruggen, blokken, trappen, wielen en cilinder 
- Mattenwagen en accessoires voor oberging


Weichboden Schräg- und Keilmatten Würfel, Treppen und Zylinder Fitnessmatten

Contactpersoon:


Robert van der Horst

Tel.: 040-4002835
E-Mail: robert
Landematten

Alles rondom  landingsmatten

Turnmatten Turnmatten

Van de lichte- tot aan de toestelturnmatten

Zubehör zur Aufbewahrung

Mattenwagens en accessoires voor opberging