FacebookTwitter

14 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Gymnastiekhoepels in bont assortiment

Bij All-in Sport vindt u een bont assortiment aan hoogwaardige gymnastiekhoepels voor scholen, verenigingen en kinderopvang. Van de Hoola-Hoop-hoepel via hulpmiddelen voor spel- en bewegingsparcours tot aan FIG-geteste wedstrijdhoepels hebben ij alles in het assortiment.

 

De hoepel telt zoals de gymnastiekbal tot de 5 klassieke artikelen van de Ritmische Sportgymnastiek. De andere artikelen zijn:

 

Gymnastiekhoepels kunnen echter ook op een andere manier voor diverse gymoefeningen gebruikt worden. Wij hebben hoepels van hout en van PVC met verschillende doorsnedes en in verschillende kleuren.

Gymnastiekhoepels en veel meer

Natuurlijk vindt u in ons uitgebreide onlineshop echter niet alleen hoepels voor gymnastische oefeningen. Ook Pezziballen in verschillende varianten of een gymnastieklint in attractieve gekleurde uitvoeringen voor grandioze optische effecten kunt u voordelig bij All-in Sport bestellen.

Verschaf een overzicht van ons attractief assortiment, als u gymnastiekhoepels of andere artikelen voor de Ritmische Sportgymnastiek nodig heeft. Bij ons koopt u de geschikte producten in beste kwaliteit.