FacebookTwitter

21 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Springtafel, turnbok en co.: toestelturnen met All-in Sport

Wie voor de school- of verenigingssport een nieuwe springtafel moet aanschaffen, zit bij All-in Sport precies goed. Wij leveren u hoogwaardige, duurzame turntoestellen, die aan alle eisen voldoen en het plezier aan turnen stimuleren. Natuurlijk kunnen onze springtafels ook voor officiële wedstrijden ingezet worden.

 

Springtafel en accessoires voordelig kopen

Springtagels van gerenommeerde producenten zijn het resultaat van de doorontwikkeling van de klassieke turnbok. Het grotere afzetvlak en de ergonomische vorm vormen de belangrijkste verschillen. Bovendien biedt de moderne versie betere bescherming door polsteringen aan het frame en een zachter oppervlak.

 

Bij All-in Sport vindt u elk benodigt equipment:

  • Complete aanloop- en afspronginstallatie
  • Beschermpolstering
  • Springtafel/kast-combinaties
  • Bekledingen

U kunt bij ons ook een mini-trampoline van Eurotramp® kopen. Ter verhoging van de eigen sprongkracht bieden wij u bovendien trainingshorden en springtouwen voor intensieve oefeneenheden aan.

Bestel direct bij de experts, als u kwalitatief hoogwaardige toestellen voor het turnen zoekt. Voor de turnsport op school of in verenigingen, voor wedstrijden of voor het kinderturnen - bij All-in Sport vindt u de juiste springtafel!