FacebookTwitter
SCHOMMEL RING SET

SCHOMMEL RING SET

Art.nr.: G1911
Deliverytime 7-14 workdays
€ 184,95

Set
€ 184,95
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

ROCKING RING SET
De schommel voor de sportschool - 1 paar schommelringen met touwen, verstelbare assen voor hoogteverstelling en vingerhoeden voor bevestiging. Geef bij het bestellen de hoogte van de kamer aan.
Schommelen en schommelen zijn essentiële onderdelen van elk bewegingslandschap voor kinderen. De Kübler Sport schommelringen worden eenvoudig met de vingerhoeden en ringen bevestigd en zijn direct klaar voor gebruik. Pas de lengte van de touwen aan uw wensen aan.
PRODUCTKENMERKEN
- Kübler Sport® zwenkringenset, verstelbereik van de touwen van ca. 50 cm boven de vloer tot halve kamerhoogte
- Schommelringen van waterdicht verlijmd hardhout
- Kleur: ringen in de natuur, touwen in het zwart
- Leveringsomvang 2 swingringen
- 2 touwen PP multi touwen Ø 12mm, gevlochten
- 2 gesplitste ringkousen, gelast en verzinkt
- 2 grote parkeerplaatsen
- Deuvels en schroefhaken zijn niet bij de levering inbegrepen.
ROCK MOGELIJKHEDEN
De ringen kunnen met uw handen op hun plaats worden gehouden, de benen kunnen worden ingedrukt om een ​​schommelzitje te creëren, of dappere kinderen kunnen met de achterkant van hun knieën ophangen - de schommelringen bieden een breed scala aan bewegingsmogelijkheden.

PRODUCTKENMERKEN - Kübler Sport® schommelringenset, verstelbereik van de touwen van ca. 50 cm boven de vloer tot halve kamerhoogte - Schommelringen van waterdicht verlijmd hardhout - Kleur: ringen in de natuur, touwen in het zwart - Leveringsomvang 2 swingringen - 2 touwen PP multi touwen Ø 12mm, gevlochten - 2 gesplitste ringkousen, gelast en verzinkt - 2 grote parkeerplaatsen - Deuvels en schroefhaken zijn niet bij de levering inbegrepen.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.