FacebookTwitter

All-In Sport: De lage sprong mat is het veiligstellen van de sprong bij het turnen. Stable die is gekoppeld aan de belangrijkste kern rand stabilisatie...

Landingsmat Bänfer® 100 x 200 x 20 cm, lichtblauw FIG

Landingsmat Bänfer® 100 x 200 x 20 cm, lichtblauw FIG

Art.nr.: G3761
Levertijd: 4 - 5 weken
€ 785,45

Stk.
€ 785,45
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
shipping weight: 23 kg
De lage sprong mat is het veiligstellen van de sprong bij het turnen. Stable die is gekoppeld aan de belangrijkste kern rand stabilisatie, deze sprong mat is als gevolg van de speciale, vaste structuur van de matten kern sandwichconstructie en continu, de essentiële basisvoorzieningen voor het turnen. Waar op het gebied van kunst Turnen, landing gecontroleerd en veilig bevoegd voor de take-off van een apparaat nodig is, is de lage sprong mat overal gebruik. De optimale demping bereikt als gevolg van de bijzondere structuur van de kern van de matten, geven meer stabiliteit en een bescherming van de gewrichten. Het geeft het gevoel van veiligheid in zijn speciale oefeningen met vlucht fasen en rotatie rond zijn eigen as van het lichaam de gymnast. De top van de mat bestaat uit licht blauw gebonden met zeer huidvriendelijke eigenschappen om het effect van wrijving.
De verscheidenheid van matten met de lage sprong matten omvat een groot scala en omvat alle gebieden van kunst gymnastiek en acrobatiek. Verschillende afmetingen en een dikte van 8cm, 12cm 15cm en 20cm controleren alle toepassingen van deze klassieke sport.
Afmeting: 100x200x20cm < br / >-gewicht van 23kg < br / >-oppervlakte van naald-geperforeerd vlies lichtblauw < br / >-pagina van stof met openingen < br / >-onderste antislip-sportschool matting < br / > < br / > of tijdens de take-off van de parallelle staven, ongelijke liggers , RAD, sprong tabel of het frame van de ring in de hele draai deze sprong-absorberende Vloermatten uw doel is. De verschillende oefeningen zoals swing oefeningen, lichaam shift, rotatie of statische oefeningen zoals fixatie of ondersteunt presteert in turnen. Uitstekende combinatiemogelijkheden voor lage-jump matten bestaan met de klassieke Apparaten zoals Reck, ring frame, bars klemmen klemmen, maar ook met zachte bodem of andere soorten matten.
Certified:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.