FacebookTwitter

All-In Sport: Speciaal voor basisscholen en kinderopvang ontwikkeld. De trampoline wordt op een dusdanige manier in de valmat geplaatst dat vallen op e...

Mattentrampoline

Mattentrampoline

Art.nr.: G4737
Levertijd: 3 - 4 weken
€ 2.507,15

Set
€ 2.507,15
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
delivery charges: 199,00 € apiece
Speciaal voor basisscholen en kinderopvang ontwikkeld. De trampoline wordt op een dusdanige manier in de valmat geplaatst dat vallen op een harde ondergrond onmogelijk is. Het veervermogen van het springdoek is speciaal aan de eigenschappen van kinderen aangepast. De afdekking van de trampolineveren is via klittenband vast aan het springdoek verbonden, zodat het niet mogelijk is, om met de voeten onder de veerafdekking te glijden. Voor een compactere opberging en een eenvoudiger transport kan de valmat in het midden ingeklapt worden zodat de mat maar half zo groot wordt. Indien gewenst kan de mat ook als normale valmat gebruikt worden. Hiertoe verwijdert u de trampoline en plaatst u de speciale matkern.
Levering: inklapbare zachte mat 300x200x30 cm met uitneembare mattenkern. Trampoline 100x100 cm. De trampoline wordt d.m.v. klittenband verbonden aan de valmat.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.