FacebookTwitter

All-In Sport: Het ringenstel Exclusive-Microswing werd speciaal voor wedstrijden en topsport ontwikkeld en is FIG-gecertificeerd. Speciaal te vernoemen...

Ringenset Bänfer® EXCLUSIVE

Ringenset Bänfer® EXCLUSIVE

Art.nr.: G3305
Levertijd: 4 - 5 weken
€ 3.951,40

Stk.
€ 3.951,40
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
shipping weight: 90 kg
Het ringenstel Exclusive-Microswing werd speciaal voor wedstrijden en topsport ontwikkeld en is FIG-gecertificeerd. Speciaal te vernoemen is het Microswing-systeem. De optredende krachten bij zwaaifases worden door de speciale ringophanging verlaagd. In het ringenhoofd zijn hiervoor veren en dempingselementen geïntegreerd, die exact op elkaar afgestemd zijn, om contrazwaaien te verhinderen.
De combinatie van de werking van de staalkabelveer en de dempingselementen boven in het ringstel zorgen voor een duidelijke reductie van de belasting voor de sporter. De dempingselementen boven in het ringstel bestaan uit schuimstofmateriaal afgestemd op de optredende belastingen. De geringere krachten vooral bij zwaai-elementen helpen sportblessures te vermijden. Ophanging van de ringen: de staalkabels zijn bekleed met kunststof, de schroefverbindingen zijn voorzien van een veilige lijmverbinding. De dubbele verspanning vermindert negatieve trillingen en is m.b.v. speciale snelspanners probleemloos te bedienen. Demontabel en in 7 handig te vervoeren elementen.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.