FacebookTwitter

All-In Sport: DE F.I.G. gecertificeerde SPIETH springtafel Ergojet Rio met geïntegreerde veerconstructie is de ideale springtafel voor turnoefeningen. ...

Springtafel Spieth® ERGOJET RIO

Springtafel Spieth® ERGOJET RIO

Art.nr.: G8725
Levertijd: 3 - 4 weken
€ 6.388,80

Stk.
€ 6.388,80
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
shipping weight: 166 kg
DE F.I.G. gecertificeerde SPIETH springtafel Ergojet Rio met geïntegreerde veerconstructie is de ideale springtafel voor turnoefeningen. Geschikt voor zowel heren als dames. De SPIETH springtafel Ergojet Rio: het hoogwaardige trainingsapparaat voor springoefeningen. De springtafel Ergojet Rio van SPIETH bestaat uit een 2-voudige GVK schaal. Het bovendeel is bekleed met hygroscopisch kunstleer en verlijmd met het toestel. Door de nieuwe veerconstructie geeft het toestel een optimale werking. Daarbij wordt de stabiliteit vooral in het middelste en achterste deel van de afzetvlak verbeterd. In tegenstelling tot conventionele springtafels biedt de Ergojet Rio een hoge en gelijkmatig verdeelde elasticiteit over het gehele oppervlak.
Alleen nog een toestel met hoge zekerheidskarakteristiek voor heren en dames. Geoptimaliseerde werking van de veer door een nieuwe constructie, betere drukverdeling op het bovenvlak van de springtafel. Meer bescherming door de nieuw uitgevoerde hogere polstering. Gemakkelijke hoogteverstelling m.b.v. gasveer. F.I.G. gecertificeerd.
-Aufstellfläche (LxB): ca. 110x94 cm
-Abstützfläche (LxB): ca. 120x95 cm
-Ohne Abpolsterung: ca. 134,6 kg
-Mit Polsterung: ca. 140 kg
-Ohne Fahreinrichtung: ca. 160 kg
-Mit Fahreinrichtung: ca. 166 kg
Certified:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.