FacebookTwitter

All-In Sport: AIR TRACK/Team-Track kan overal worden ingezet waar een permanente of tijdelijke installatie van een Flic-Flack of tumblingbaan vanwege p...

Team-Track BIG-RAMP

Team-Track BIG-RAMP

Art.nr.: G5082
Levertijd: Op aanvraag
€ 6.147,20

Stk.
€ 6.147,20
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
shipping weight: 91 kg
AIR TRACK/Team-Track kan overal worden ingezet waar een permanente of tijdelijke installatie van een Flic-Flack of tumblingbaan vanwege plaats, tijd en personeelstekort niet gebruikt kan worden. De AIR TRACK/Team-Track is in een tijdsbestek van 5-10 min. ook door 1 persoon op- en afgebouwd. In de toestelruimte neemt deze slechts een plaats in van ca. 1,5x1 meter. De AIR TRACK/Team-Track is bijzonder geschikt voor het aanleren van het afbouwen van bewegingen bij moeilijke acrobatiek- en tumblingelementen. Op de AIR TRACK/Team-Track kun je met veel meer personen trainen dan op een tumblingbaan. Je kunt zeggen dat de AIR TRACK/Team-Track overeenkomt met een lang uitgerekt springkussen. De speciale opbouw geeft de gebruikers de mogelijkheid op een gelijkmatig vlak de opeenvolgende sprongen te kunnen uitvoeren.
De Team-Track BIG RAMP heeft geen permanente luchtcompressor nodig. Deze wordt d.m.v. een handblower (separaat bestellen aub.) met lucht gevuld en luchtdicht afgesloten. Geen lawaai meer in de sporthal van een luchtcompressor! Transport- en opbergwagen en andere accessoires separaat bestellen.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.