FacebookTwitter

All-In Sport: AIR TRACK/Team-Track kan overal worden ingezet waar een permanente of tijdelijke installatie van een Flic-Flack of tumblingbaan vanwege p...

Team-Track MINI

Team-Track MINI

Art.nr.: G5080
Levertijd: Op aanvraag
€ 5.807,45

Stk.
€ 5.807,45
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
shipping weight: 80 kg
AIR TRACK/Team-Track kan overal worden ingezet waar een permanente of tijdelijke installatie van een Flic-Flack of tumblingbaan vanwege plaats, tijd en personeelstekort niet gebruikt kan worden. De AIR TRACK/Team-Track is in een tijdsbestek van 5-10 min. ook door 1 persoon op- en afgebouwd. In de toestelruimte neemt deze slechts een plaats in van ca. 1,5x1 meter. De AIR TRACK/Team-Track is bijzonder geschikt voor het aanleren van het afbouwen van bewegingen bij moeilijke acrobatiek- en tumblingelementen. Op de AIR TRACK/Team-Track kun je met veel meer personen trainen dan op een tumblingbaan. Je kunt zeggen dat de AIR TRACK/Team-Track overeenkomt met een lang uitgerekt springkussen. De speciale opbouw geeft de gebruikers de mogelijkheid op een gelijkmatig vlak de opeenvolgende sprongen te kunnen uitvoeren.
De Team-Track MINI heeft geen permanente compressor nodig maar wordt d.m.v. een handblower (separaat bestellen) gevuld en luchtdicht afgesloten. Geen lawaai meer in de sporthal van een compressor! Transport- en opbergwagen en andere accessoires separaat bestellen.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.