FacebookTwitter

Trainingsequipment, voetbalequipment, basketbalring, volleybalnet en volleybalpalem

 

Van voetbaldoel tot scheidsrechteraccessoires - Teamsport-equipment voor verenigingen, scholen en recreatiesport

Voetbal, basketbal, handbal of volleybal - teamsporten behoren tot de populairste sporten in Nederland. Het snelle, actievolle spel en de complexe uitdagingen voor de conditionele vaardigheden zijn maatgevend voor teamsporten. Ook coördinatief hoog interessante technieken aan de bal en taktische uitdagingen worden in de teamsport vereist en gestimuleerd. Teamsporten zoals voetbal, hockey, volleybal, basketbal of handbal versterken het wij-gevoel in een team. Niet op de laatste plaats de creatieve verrassingsmomenten, waarbij men de tegenstander uitspeelt, zijn zeker de hoofdzaken, die de teamsport voor vele sporters zo sexy maken.
Om de facettenrijke uitdagingen in uw teamsport zowel in het coördinatieve als ook in het conditionele bereik optimaa te kunnenl trainen, biedt All-in Sport voor u het geschikte trainingsequipment aan. Bij ons vindt u standaard teamsportaccessoires zoals voetbaldoel, basketbalring en handbaldoel. Een nieuw voetbaldoel kopen u bij ons in maar 1 "klick" en u heeft daarbij een grote keuze aan verschillende modellen voor verschillende gebruiksdoeleinden. Van het voetbaldoel met standaardafmeting 7,32 x 2,44 meter, via het trapdoel met 3 x 2 meter afmeting, tot aan het jeugddoel voor jeugdvoetbal met 5 x 2 meter, is in onze onlineshop voor elk veld het juiste voetbaldoel te vinden.

Natuurlijk hebben wij voor de voetbaldoelen ook meteen de passende doelnetten un bodemhulzen voor de stabiele verankering van de doelen in de grond.
Niet alleen de voetballer is bij ons op de juiste plek, All-in Sport laat ook handbalharten sneller slaan. Onze handbaldoelen met de afmeting van 3 x 2 meter voldoen aan de officiële eisen, zijn robuust en uiterst stabiel. Ook mini-hanbaldoelen en de bijpassende doelnetten zijn verkrijgbaar in one onlineshop.
Basketbalringen behoren tot de standaard uitrusting van sporthallen. Van de wandinstallatie met oefenbord tot aan de complete, professionele basketbalinstallatie; wij kunnen het leveren. De eenvoudige basketbalring is het meest als wandinstallatie met overhang in vele sporthallen en gymzalen te vnden. Voor de professionele toepassing is een wandinstallatie meestal niet voldoende. Officiële basketbalwedstrijden worden vaak met moderne, functionele basketbalinstallaties gespeeld. De basketbalringen zijn deels inklapbaar en kunnen elektronisch aangestuurd worden. Voor het outdoorgebruik en voor recreatieve doeleneinden voeren wij ook outdoor-geschikte basketbalringen en streetball-installaties.
All-in Sport ondersteund uw teamsporttraining professioneel. Daarom vindt u bij ons niet alleen doelen en netten. Wij denken ook aan de traning en hebben voor u de nieuwste trainingsaccessoires voor coördinatietraining, snelheidstraining, krachttraining en individuele techniektraining voor handballers, voetballers, basketballers en volleyballers. Met behulp van de speedladder, kunnen snelheid en coördinatie gestimuleerd worden en de oog-been coördinatie getraind en verbeterd worden. In de training van voethallers en volleyballers is de speedladder een vast trainingsbestanddeel geworden. Ook het nationaal team trainr regelmatig met dit simpele maar effectieve trainingsartikel.

 

Basketbalring, handbaldoel, beachvolleybal-installatie en co. All-in Sport biedt alles wat elke teamsport nog attractiever maakt

De All -in Sport teamsport-benodigdheden omvat alle sportartikelen -accessoires, die voor de optimale uitvoering van individuele teamsporten belangrijk zijn. Naast voetbaldoelen, handbaldoelen of basketbalringen voor de grote, bekende teamsporten vindt u bij ons ook voor de minder bekende teamsporten, het recreatieve- en outdoor-bereik het bijpassende equipment. Bijvoorbeeld beachvolleyball en beachsoccer zijn momenteel erg hot. Vindt de ideale beachvolleybal en het bijpassende beachvolleybalnet heel eenvoudig in onze shop. Voor veel plezier op het strand of aan zee zorgt ook een partijtje beachminton. Iets harder dan bij badminton gaat het toe bij American Football. De optimale rubgybal en ballen voor American Football vindt u in de categorie American Football en Rugby. Een echte recreatietrend, die je echt een keer moet uitproberen is Kin Ball. Het Kin Ball spel stimuleerd teamgeest, snelheid, kracht en vooral behendigheid. Kin Ball is ook in de schoolsport zeer populair, omdat er weinig equipment en uitrusting vereist wordt. Men heeft voor Kin Ball alleen een speciale bal nodig. Dus, heel simpel in onze onlineshop de Kin Ball kopen en al snel kan dit teamspel beginnen.
Maar niet alleen de spelers moeten voor de wedstrijd goed uitgerust zijn, ook de scheidsrechter heeft equipment nodig. Scheidsrechterartikelen en de belangrijkste scheidsrechter-equipment zoals scheidsrechterfluit, de hoekvlag, de grensrechtervlag en wisselbord vindt u ook bij ons in de shop onder scheidsrechterbenodigdheden. Meer equipment voor de teamsport zoals teamhesjes, partijlintjes en aanvoerderbanden koopt u ook eenvoudig online bij ons in. Ook medailles levert All-in Sport. En als dat nog niet genoeg is voor het eren van de winnaars, kunt u in onze onlineshop uw persoonlijke sportbekers kopen en bewonderen.

 

 • Coördinatietraining
 • Snelheidstraining
 • Teamhesjes
 • Markeringskegels
 • Basketbalring
 • Streetballring
 • Volleybalnetten
 • Voetbaldoel
 • Jeugdvoetbaldoel
 • Trainingsdoelen
 • Bekers
 • Scheidsrechterbenodigheden

Natuurlijk hebben wij ook voor hockey, floorball, intercrosse, vuistbal, trefbal en de American sports zoals honkbal en softbal de geschikte sportartikelen. Voor veel van deze teamsporten vindt u hier niet alleen de bijpassende accessoires voor in de hal maar ook uitrusting en equipment voor de outdoor varianten en voor het spel buiten op het sportveld.

 

Blader simpelweg een beetje in ons bereik teamsport, daar vindt u met zekerheid de geschikte trainingsequipment, de nieuwste voetbaltoebehoren en verschillende basketbalinstallaties. En voor alle club- en recreatieve-volleyballers is bij ons alles te vinden.