FacebookTwitter

178 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Halterschijven, complete haltersets en gewichthefvloeren

 

Gewichtheffen: van de langehalterstang tot aan officiële wedstrijd-equipment

Voor het gewichtheffen tussen de eigen 4 muren worden meestal halterstangen en halterschijven in de 30 mm-uitvoering gebruikt. Voor professioneel gebruik bij het gewichtheffen worden in principe halterstangen met draaiende bussen en halterschijven met 50 mm-boringen ingezet. De respectievelijke sluiters mogen daarbij niet ontbreken. Gewichtheffen is tegenwoordig een trainingsbestanddeel in vele takken van sport. Zowel in de atletiek in teamsporten zoals handbal, voetbal of ijshockey dient de training met de lange halterstang ter verhoging van de maximaalkracht, de krachtconditie en de snelkracht. Ter bescherming van de sportvloer mag in ruimtes waar met langehalterstangen getraind wordt een gewichthefvloer niet ontbreken.

 

Langehalterstangen, langehalterstaanders en beugels voor halterstangen en halterschijven - alles voor gewichtheffen bij All-in Sport

Zowel in de eigen fitnessruimte thuis als ook in de sportschool worden langehalter beugels en staanders gebruikt, zodat alles op order is. Natuurlijk hebben wij bij All-in Sport ook aan de juiste equipment voor gewichtheffen gedacht: gewichthefgordel, magnesium, nekpolstering bij kniebuigen en veel meer mag ook niet ontbreken net zoals een grote keuze aan korte- en compacthalters.

 

En hier nogmaals een kort overzicht van de belangrijkste producten uit onze categorie gewichtheffen:

 • Halterstangen
 • Halterschijven
 • Sluuters
 • Haltersets
 • Gewichthefvloeren
 • Staanders & beugels
 • Powerlifting