FacebookTwitter

21 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Fitness Tube, Deuserband, Rubberband, Elastiband

 

Theraband, Rubberband en co. - weerstandstraining van een nieuwe generatie

De Theraband, de klassieker onder de fitness-handartikelen, is niet alleen in sportscholen en verenigingen te vinden, maar ook in de therapie, fysiotherapie en in de revalidatietraining is de weerstandsband van de partij. Naast halters, zijn tubes of banden de meest toegepaste handartikelen in de Aerobic Training. De weerstandstraining met theraband, tube und co. is uitererst effectief en tegelijkertijd gewrichtsbeschermend.
Met behulp van de Theraband is bijna elke spier te trainen en dat niet alleen staand. In zijligging op de gymmat, de tube of band om de voeten gewikkeld, de uiteinden van de rubberband in de hand - en vooruit met de geit. Het bovenbeen opheffen en laten zakken tegen de weerstand dvan de tubes, al na de 10e herhaling merkt men het heel duidelijk in de abductoren en het zitvlak.


Niet alleen in de Aerobic en fitnesstraining zijn de banden en tubes zeer populaire trainingsartikelen, ook in de voetballtraining worden de rubberbanden graag ingezet. In de atletiektraining van de voetbalspelers staan Rubberband, Elastiband en Deuserband hoog in het vaandel. De Rubberband wordt heel eenvoudig om de benen gelegd en worden looptrainingen, techniektrainingen en andere oefeningen doorgevoerd. Ideaal combineerbaar is de weerstandstraining met de Rubberband ook met de Speedladder.


In principe moet elke tube, Theraband of Fitnessband in de lengte op de lichaamslengte van de gebruiker afgestemd zijn. De Theraband kan om dit te bereiken praktisch door de gebruiker zelf zo vaak als nodig om de hand gewikkeld worden, tot de lengte en daarmee de weerstand van de band passen. De Elastiband is hiervoor uitgevoerd met verschillende lussen, zo kan al naar gelang de oefening en toepassing de weerstand heel eenvoudig aan de hand van de lussen gereguleerd worden. Trainingsideeën voor uw workout-training met de Elastiband kunt u ook met behulp van de Elastiband oefenposter of de Elastiband Trainings-DVD op doen.
Alles rondom de weerstandstraining voor uw Toning-training, voor de sportschool, de vereniging of uw praktijk vindt u in onze onlineshop. Ook voor de fitnesstraining, thuis zijn de tubes en banden ideaal. Theraband-training op de sofa of voor de televesie is leuk en effectief. Kies de perfecte tube of Fitnessband in uw lievelingskleur en in de gewenste weerstand in de onlineshop van All- in Sport.