FacebookTwitter

13 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Bodypump, Langhantel Training, Langhantelset

 

Langhanteltraining: Bodypump, Langhantel Workout, Power Dumbell und co.

Bodypump, Power Dumbell of langehalter-workout - hoe u de langehaltertraining ook noemt, u gaat er in elk geval flink van zweten. De krachtconditietraining met de lange halters wordt met goede muziek en gewichten uitgevoerd. De langehalterraining in groepen is een klassieker onder de fitnesslessen en naast buik-been-bil, Step Aerobic of Pilates, een optimale vetverbrander. Aangeboden wordt de Powertraining met de handhalters onder verschillende namen: Bodypump, Pump, Power Dumbell, Iron, Power Iron of spiertraining zijn maar enkele van de bekende titels.

Voor de zeer intensieve langehaltertraining heeft u een professionele langehalterstang met gewichtsschijven in verschillende gewichten en natuurlijk ook de bijpassende veersluiters nodig, zodat de halterschijven veilig op de halterstang zitten. De gewichtsschijven moeten het liefst in veel verschillende gewichten aanwezig zijn, zodat elke deelnemer de Bodypumples met het individuele trainingsgewicht kan uitvoeren. Bovendien wordt in de langehalter-workout het gewicht van de langehalter gevarieerd. Voor squats met de langehalterstang op de schouders wordt meer gewicht, dus meerdere halterschijven op de langehalterstang geschoven. De halterschijven worden gereduceert voor langehalteroefeningen in rugpositie.

Om tijdens de Power Dumbell-les snel en eenvoudig die halterschijven te kunnen wisselen, zijn gewichtsstangen met snelsluiters uitgevoerd. De traditionele, klassieke sluiters zijn veersluiters van metaal. Men drukt de beide zwarte uiteinden tegen elkaar en de metalen ringen openen zich, zodat men de sluiters heel eenvoudig van de halterstang kan afnemen. Naast de veersluiters kan de halterstang ook met snelsluiters beveiligd worden. Simpelweg op de langehalterstang schuiven en dichtdrukken. De halterschijven kunnen niet meer verschuiven en blijven goed zitten op de lange halterstang. Een goede vaste positie van de gewichtsschijven is absoluut noodzakelijk, omdat tijdens een les verschillende langehalter-oefeningen worden uitgevoerd, waarbij de langehalterstang niet altijd in de horizontale positie wordt gehouden. Bij het langehalter-roeien bijvoorbeeld wordt de gewichtsstang rechts en links naast het lichaam bewogen.

Vindt in onze shop alle equipment voor Body Pump, Power Dumbell, langehaltertraining en co. Van de losse langehalterstang, seperate gewichtsschijven en de bijpassende sluiters, tot aan complete langehaltersets en complets ets voor Power Dumbell en co. De original Pumpset en Power Disc sets staan ook in onze onlineshop. De bijpassende rekken of staanders voor langehalterstang, halterschijven en sluiters vindt u ook in de shop. Gymmatten en Step voor langehalter-oefeningen op de vloer hedben wij van All-in Sport natuurlijk ook. Alles rondom fitness, workout, toning en Yoga of Pilates, staat in de All- in Sport onlineshop.