FacebookTwitter

8 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Mattenwagens, gymnastiekmattenwagens, wandbeugels gymnatiekmatten, gymnastiekmatten beugels

 

Mattenwagens, mattenopberging - gymmatten schoon en veilig opbergen

Mattenwagens en gymmatten wandbeugels voor een schone en materiaalbeschermende opberging van de matten, gymnastiekmatten, fitnessmatten en turnmatten in alle soorten en maten. In ons groot assortiment aan opbergmogelijkheden van gymmatten en sportmatten vindt u de juiste oplossing voor uw inrichting. Heeft u in uw toestelberging ook plaatsgebrek? Kunt u in het materiaalhok van uw sportschool geen kant op? En in uw therapiepraktijk is het een puinhoop omdat de gymmatten op elkaar gestapeld liggen? Dan hebben wij van All-in Sport de oplossing. Met behulp van verschillende opbergsystemen ontstaat overzicht en orde.


Een optimale opbergmogelijkheid voor uw gymmatten bieden wij u met onze verrolbare mattenwagen aan. De gymmatten kunnen eenvoudig en praktisch over de beugels van de gymmattenstaander geworpen worden. indien uw matten met ogen zijn uitgevoerd, hebben wij ook een mattenstaander met ophangbeugels. Op de gymmattenstaander met wielen worden de sportmatten niet alleen ruimtebesparend, maar ook materiaalbeschermend opgebrorgen. Geen knikken, geen scheuren en geen vouwen meer in de matten en bovendien gaat het opbergen heel snel. Simpelweg de matten over de beugels werpen en klaar is Kees.


Naast de praktischen mattenwagen vindt u in onze shop ook wandbeugels voor ophanging van de matten aan de wand. De wandbeugel is heel simpel te installeren en de gymmatten zijn zuiver opgeborgen. De ophangbeugel voor gymmatten is er bij ons in verschillende uitvoeringen. De wandbeugel is al naar gelang de uitvoering voor max. 20 matten gemaakt. De met ogen uitgevoerde gymmatten simeplweg aan de wand ophangen en de ruimte is snel opgeruimd. Vindt de perfecte oplossing voor het opbergen van uw matten bij All-in Sport.