FacebookTwitter

15 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Springtouwen voor de Functional Training

Als u springtouwen zoekt, om uw fitness te verbeteren, vindt u in de All-in Sport onlineshop de geschikte producten. Als vakhandelaar voor hoogwaardige equipment zijn wij de juiste aanspreekpartner, als u een kwalitatief hoogwaardig springtouw zoekt, dat optimaal springcomfort biedt.

 

Springtouwen voor uw workout

Bij ons kunt u uit 3 varianten het voor u interessante springtouw kiezen:

  • Fit
  • Profi
  • Leer

Elk springtouw uit ons assortiment beschikt over grepen, die bij het springen goed in de hand liggen en het elan van de atleet respectievelijk van de atlete niet afremt. De houten-draaigrepen van het leren springtouw zijn kogelgelagerd net zoals de draaigrepen van de Fit-variant van het PVC-touw. Het Profitouw bestaat uit staal en is met PVC ommanteld.

 

Heeft u advies van een expert nodig, mag u zich natuurlijk altijd persoonlijk bij ons melden. Met onze verregaande know-how helpen wij u graag verder, als u in het bereik Cross Training naar Kettlebells en andere benodigde artikelen zoekt. Indien u liever halters voor de Fitness-Training gebruikt, bieden wij u bijvoorbeeld ook de geschikte halterschijven aan.

 

Besteld u bij All-in Sport, dan mag u in elk geval een kwaliteit hoogwaardige verwachten, die wij u voor een gunstige prijs aanbieden. Onze springtouwen zullen moeiteloos aan uw wensen voldoen.