FacebookTwitter

9 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Battles ropes zijn zware trainingstouwen verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De Amerikaan John Brookfield bedacht het trainen met deze touwen na uitvoerig onderzoek naar krachttraining in combinatie met intensieve cardio-oefeningen. Voor een intensieve krachttraining zijn lange zware battle ropes zeer geschikt. Wil je liever rustig opwarmen voordat je begint aan het echte werk? Kies dan voor een lichter of korter model. Sporten met een battle rope is erg toegankelijk doordat je kunt trainen waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Zoek een paal om het touw omheen te binnen en ga meteen van start met oefeningen passend bij jouw trainingsschema. Wil je écht hard trainen? Bekijk dan eens hoe je onze gewichtsvesten kunt combineren in je training.

 

Het gebruik van battle ropes

Battle ropes zijn 1-armig en 2-armig te gebruiken waardoor je beide kanten van je lichaam onafhankelijk kunt trainen. Door het gebruik van battle ropes worden je armen en benen flink aan het werk gezet en verbeter je snel je conditie. Door het snel verhogen van je hartslag, is het trainen met deze touwen vermoeiend en goed voor je uithoudingsvermogen. Ook zijn de battle ropes ideaal om snel calorieën te verbranden.

 

Voordelen van het trainen met battle ropes

Het trainen met Battle ropes brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je de workout naar wens aanpassen door het trainen met een langer, zwaarder touw of door dichter bij het ankerpunt te gaan staan. Gebruik de battle ropes na je trainingssessie als extra boost voor je uithoudingsvermogen of als variatie element tijdens een krachttraining. Trainingen met battle ropes zijn makkelijk onder de knie te krijgen en je zult snel resultaat zien.

 

Battle ropes van All-in Sport

All-in Sport beschikt over battle ropes met verschillende lengtes (15 tot 30 meter) en diameters (30 of 40 cm). Ook biedt ons assortiment een AQUA ROPE trainingstouw dat gevuld kan worden met zand of water. Op deze manier kun je beginnen met rustige oefeningen en op je eigen tempo opbouwen naar een intensieve krachttraining.