FacebookTwitter

20 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Gymkmatten, Yogamatten, Airex gymmatten, fitnessmatten

 

Gymmatten, Yogamatten en sportmatten - bij All- in Sport vindt iedereen de juiste gymmat

Gymmatten en sportmatten voor fitness, workout, Yoga of Pilates vindt u in onze onlineshop in een groot assortiment. Onze Kübler Sport gymmat ondersteund u in uw training optimaal. De mat is deaal voor workout en stretching en is ook de ideale gymat voor Yoga en Pilates. De Kübler Sport gymmat overtuigd telkens weer in onafhankelijke gymmattentests vanwege de vormstabiliteit. Zeer goede dempingseigenschappen zorgen voor een gewrichtsbeschermende trainingservaring. Bovendien is de sportmat heel eenvoudig en snel te reinigen: met een vochtige doek afvegen en klaar is Kees. Vanwege de speciale Sanitized® coating is de gymmat betrouwbaar en duurzaam tegen bacterieën- en schimmelvorming beschermd. Met de Kübler Sport gymmat ervaart u een absoluut hygiënische trainingsgenoegen. Naast de standaardafmetingen van 140 x 60 cm, 180 x 60 cm en 200 x 85 cm, is deze gymmat vanaf nu ook in een nieuwe afmeting leverbaar. Met 180 x 100 cm is de nieuwe sportmat extra breed en biedt zodoende een extra comfortabele training.


Naast de Kübler Sport gymmatten vindt u in de onlineshop ook een groot assortiment aan Airex gymmatten. Airex produceert hoogwaardige fitnessmatten voor sportscholen, sportverenigingen en voor thuisgebruik. Airexmatten overtuigen door de duurzaamheid, zijn anti-slip en vormstabiell. Ze zijn watervast en zweetafstotend vervaardigd en vanwege de geslotencellige oppervlakken uiterst hygiënisch. De Airex Fitline is de ideale gymmat voor het gebruik in sportscholen en verenigingen. In verschillende, nieuwe kleurdesigns is de mat een absolute trekpleister in elk leslokaal. Edel en hoogwaardig is de Airex Coronella 200. In de gedekte kleuren terra, leisteen of platina geven de gymmatte elke studio en elke praktijk een moderne, edele look. Ook als Yogamat of trainingsmat voor Pilatesoefeningen is de Coronella de ideale gymmat.


Zoekt u een fitnessmat voor thuis of om mee te nemen naar uw Yogales? Ook hier heeft All-in Sport de juiste mat voor u. Met de gymmat Trainer heeft u niet alleen een gymmat voor thuis, uw trainingsplan staat er ook op. De oefeningen voor verstevigings- en stretchoefeningen zijn praktisch op de mat gedrukt. Uitrollen en direct trainen dus met de gymmat Trainer. De gymmat in blauw/rood is optimaal om mee te nemen naar de Yogastudio of de sportschool. De lichte, dunne mat is hygiënisch gecoat en zweetabsorberend. Simpelweg na de training oprollen en onder de arm meenemen. De gymmat is aan beide zijden te gebruiken en met 900 gram ideaal om mee te nemen.


All-in Sport is uw expert voor gymmatten van alle soorten: Airex gymmatten, gymmatten groot, Yogamatten, gymmatten met ogen, fitnessmatten, sportmatten, Pilatesmatten, matten voor therapie, turn- en gymnastiekmatten. Voor een individueel advies, neem contact met ons op. Wij vinden gegarandeert de juiste gymmatten voor u.