FacebookTwitter

41 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Halterschijven, halterschijven-set, gewichtsschijven

 

Halterschijven voor krachtvolle langehaltertraining bij All-in Sport

Halterschijven zijn variabele en veelzijdig inzetbare trainingsartikelen. Krachttraining met lange halters of korte halters is niet alleen zeer effectief, met langehaltergewichten of korte halters wordt naast de kracht ook de musculaire coördinatir gestimuleerd en getraind. Halterschijven van rubber of de heel klassieke van chroom en halterschijven van gietijzer, met behulp van verschillende haltergewichten is niet alleen de biceps perfect te trainen. Voor een effectieve total-bodytraining zijn halterstangen met verwisselbare haltergewichten ideaal. De korte halters of lange halters worden al naar gelang de oefening van halterschijven voorzien, zodat steeds met het optimale trainingsgewicht getraind kan worden. Voor training van de benen wordt meer gewicht op de langehalterstang gestoken. De iets minder zware gewichtsschijven worden gekozen, als het de training van het bovenlichaam en armen betreft. Met een halterschijven-set heeft men steeds het geschikte trainingsgewicht bij de hand en kan de halterstang van de geschikte halterschijven voorzien worden.


Om de gewichtsschijven vast en veilig op de halterstang te bevestigen, zijn er verschillende sluiters en clips. Snelsluit-clips verankeren de halterschijven niet alleen goed en betrouwbaar, het verwisselen van gewichtsschijven gaat met behulp van de snelsluiters ook vliegensvlug. Een snelle, wrijvingsvrije en eenvoudige gewichtsschijven- wissel is vooral in de langehalterles voor deelnemer en trainer zeer aangenaam. De veersluiters zijn en blijven de klassiekers onder de halterschijf-sluiters. Veren samendrukken, sluiters en halterschijven wegnemen, het nieuwe gewicht plaatsen, veerclips op de stangen plaatsen - klaar!


Blader door onze onlineshop en vindt de geschikte gewichtsschijven, halterschijven of langehalterschijven bij All-in Sport. Zoekt u nieuwe halterschijven voor uw korte halters, thuis? Wilt u de halterschijven-sets in uw sportschool vervangen of zoekt u een paar halterschijven 50 mm in verschillende gewichtsuitvoeringen? In de All-in Sport onlineshop vindt u in het grote assortiment aan gewichten zeker de geschikte halterschijven. Gewichtsschijven 10 kg, gewichtsschijven 20 kg, of gewichtsschijven 5 kg, voor homefitness, studio, vereniging of wedstrijdsport én de bijpassende equipment rondom de langehalterschijven, besteld u heel simpel met maar 1 klik.