FacebookTwitter

Kleinmateriaal sport, fitnesstoestellen, handartikelen, fitnessequipment

 

Fasciarol, Blackroll®, X-Co®, Flexi-Bar®, Brasils en Theraband - kleine fitnessartikelen met grote werking

Fasciarol, Blackroll, Brasils of Theraband zijn kleine praktische fitmakers. Handartikelen worden allang niet meer alleen tijdens de Buik-Been-Bil les in de sportschool gebruikt. Ook voor de training thuis zijn de kleine handartikelen zoals tube, Theraband en halter ideaal. Simpelweg de gymmat in de woonkamer uitrollen en direct kan de thuistraining starten. Fasciatraining met behulp van Fasciarol en Fasciabal odf Theraband oefeningen kan men optimaal in de avond voor de televisie beoefenen. Ook X-Co® Trainers zijn de perfecte uitrusting voor recreatie en de fitnesstraining thuis.
Walking met de Xco® halters is meteen met een veelvoud effectiever dan alleen walking of walking met eenvoudige halters. Pezzibal, gymnastiekbal of zitbal zijn ook ideaal, on de een of andere fitnessoefening thuis door te voeren. De grote gymnastiekbal is een van de meest veelzijdige fitnessartikelen überhaupt: workout met de Pezzibal, rugtraining of Pezzi Drumming, waarbij met goede muziek de Pezzibal tot trommel wordt. Zelfs in de fysiotherapie is de grote gymnastiekbal onmisbaar. Wie niet intensief met de Pezzibal wil trainen, die kan de bal natuurlijk ook als zitgelegenhed gebruiken. Ook op kantoor en bij het werk vervangt de zitbal de comfortabele maar niet echt rugvriendelijke bureaustoel. Wie af en toe de bureaustoel voor een grote gymnastiekbal verwisselt, is al tijdens het werk bezig met rugtraining.
Maar niet alleen de gymnastiekbal is tegenwoordig in bureau's en bedrijven te vinden. De kleine Fasciarol, de Blackroll® Mini en de Blackroll® bal bieden actief herstel en ontspanning voor iedereen, die lang voor een beeldscherm zitten. Rol met de kleine Fasciarol tussendoor simpelweg over onderarmen en voorkom zo actief peesontstekingen en overbelastingsssyndromen.
Vindt kleine fitnessmaterialen, handartikelen en kleine helpers zoals tubes, Theraband en co. in onze onlineshop. Ook een groot assortiment aan Fasciarollen en equipment voor de Fasciatraining zoals Blackroll® Standart of Black bal vindt u bij All-in Sport. Halters, fitnesshalters, Xco® Trainers en Brasils bestellen u ook comfortabel online.
Fitnessartikelen voor kleine en grote oefeningen tussendoor. Total bodytraining of speciale trainingsapparaten voor speciale lichaamsdelen zoals buikspiertraining, bij All-in Sport vindt u een veelvoud aan kleinmateriaal uit het fitness- en therapiebereik. Van simpele balanceertrainers, banden en tubes, halters en gewichtsvesten tot aan de nieuwe Slingtrainers en Walkingtrainers, hier is voor elk wat wils. En zodat de vloer vanwege de hoge trainingsintensiteit niet beschadigd is er de speciale Kübler Sport sportvloer, die snel en eenvoudig, als een puzzel, te leggen is.