FacebookTwitter

35 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Halterstang, halterstang 50 mm, curlstang, langehalterstang, SZ-stang

 

Halterstangen, curlstangen en co. - top-equipment voor effectieve krachttraining

Met halterstang en halterschijven bent u voor een veelzijdige krachttraining optimaal uitgerust. De training met lange halters, korte halters of met kleine handhalters is absoluut effectief en traint niet alleen armen en bovenlichaam. Langehalter oefeningen spreken het totale lichaam aan. Over het algemeen is vrijehaltertraining wezenlijk veelzijdiger en bereikt uitgebreidere trainingseffecten, dan een toestelondersteunende fitnesstraining. Bij de training met halterstangen en gewichten wordt niet alleen een spier geïsoleerd aangesproken en getraind, elke vrijehalteroefening vereist een samenspel tussen verschillende spieren en spiergroepen. Zo worden bij het trainen met lange halters of korte halters naast de spierkracht, ook de inter- en intramusculaire coördinatie geoefend.


Halterstangen in verschillende uitvoeringen, met verschillende doorsnedes en lengtes, vindt u natuurlijk bij All-in Sport. De halterstang 50 mm, die in sportscholen en krachthonken vooral voor bankdrukken gebruikt wordt, is de klassieker onder de langehalterstangen. Naast de 50 mm uitvoering behoren langehalterstangen met 30 mm doorsnede ook tot de basisuitrusting van een sportschool, krachthonk en vereniging. Voor officiëlle wedstrijden en de profisport adviseren wij de Eleiko halterstangen-serie.

 

Met curlstang, tricepsstang of de zogenaamde SZ-stang wordt de haltertraining specialer en afwisselender. Vanwege het gojfvormige, gebogen middendeel van de curlstang is deze perfect voor de bicepstraining. Door het speciale middendeel past de stang zich perfect aan de beweging aan en maakt een effectieve, gewrichtsbeschermende training mogelijk. De bijpassende equipment en accessoires voor de halterstangen, zoals haltergewichten, halterschijven en haltersluiters én staanders en beugels voor halterstangen, vindt u in onze onlineshop.