FacebookTwitter

24 artikel(en)

 1. 16
 2. 32
 3. 64
 1. 1
 2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Halters, korte halters, fitnesshalters en co. voor doelgerichte kracht- en conditietraining

 

Halters en haltergewichten in alle modificaties voor het trainen met externe gewichten

Handhalters zijn eenvoudige en effectieve artikelen, om borst, biceps en triceps én nek- en schouderspieren te trainen. Wie spieren wil ontwikkelen, moet doelgericht met externe gewichten, d.w.z. korte halters, haltergewichten of fitnesshalters werken, om de groei van de spieren op natuurlijke wijze te stimuleren. Want een spier groeit in de rustfase in aansluiting op een maximale belasting, die niet altijd door het pijnigen van het eigen lichaamsgewichts bereikt kan worden. Bij ons vinden krachtsporters geschikt equipment voor de trainingsdoelen. Naast verschillende korte halters met verschillende gewichten, vindt u in onze shop ook de traditionele fitnesshalters met riemen voor workout en aerobic. Een complete halterset met bijpassende halterstandaard voor uw sportschool besteld u eenvoudig en snel in onze onlineshop.

 

Fitnesshalters of haltersets - aerobic oof bankdrukken - All-in Sport levert de juiste halters

De keuze van de halters voor de fitness- respectievelijk krachttraining, richt zich op de uit te voeren oefeningen en het gewenste effect, wat de haltertraining moet bewerkstelligen. Daarom bieden wij onze klanten een enorm assortiment aan handhalters, korte halters en lange halters voor de verschillende toepassingsbereiken aan. Bij All-in Sport vindt u onder andere:

 

 • Aerobic-halters en handhalters
 • Bodypump-haltersets en halterprogramma's
 • Korte halters, Kettlebells en dumbbells
 • Korte halterstangen, lange halterstangen en curlstangen
 • Gewichtsschijven
 • Halterbanken
 • Halter- en schijvenstaanders en wandbeugels

Als u Kettlebells voor de kracht- of conditietraining wilt gebruiken of Eleiko halterschijven zoekt, bent u met de artikelen uit ons assortiment goed voorzien. Wilt u meer over onze halters en de mogelijkheden weten, kunt u ons natuurlijk altijd contacteren.