FacebookTwitter

8 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Kettlebells voor een dynamische workout

Bij de Kettlebells, die oorspronkelijk uit Rusland komen, handelt het zich om kogelhalters met een handvat. Deze speciale halters worden van gietijzer of gegoten staal vervaardigd en maken een uiterst effectieve training mogelijk. Bij All-in Sport, uw specialist voor hoogwaardige trainingsartikelen, bent u op het juiste adres, als u met de Kettlebell uw hele lichaam wilt trainen.

 

Training met Kettlebells

De Kettlebell heeft zich tot een alom populair sportartikel voor de fitness-workout ontwikkeld, omdat bij

  • zwaaien
  • trekken
  • omzetten
  • of stoten

van het kogelvormige gewicht niet alleen individuele spieren aangesproken worden. Daarbij wordt ook een goede coördinatievaardigheid gevraagd.

 

Met de All-in Sport® Kettlebell, die in verschillende gewichten leverbaar is en die naast halterschijven ook rondhalters voor training en competition aanbiedt, bent u optimaal uitgerust. Indien u in de toekomst van dergelijke halters uw fitness wilt verbeteren, vindt u een geschikte beugel respectievelijk een stabiele staander voor uw trainingsgewichten natuurlijk ook in onze onlineshop. En indien u als fitnessfreak bij de kogelhalter ook een robuust korttouw wenst, vindt u die ook in de All-in Sport onlineshop.

 

Kies de geschikte Kettlebells voor uw fitnessprogramma uit en bestel ze voordelig bij All-in Sport!