FacebookTwitter

25 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Aerobic Step Reebok, Training Step Aerobic, Step Aerobic

 

Steps Aerobic en trainingsteps Aerobic: met de Aerobic Step Reebok van All- in Sport

Step Aerobic is een klassieker in de fitnessscene. Ooit ontwikkeld voor de revalidatietraining voor de versteviging van de spieren na een knieblessure, heeft de Step en de Step Aerobic training zich over de jaren ontwikkeld. Allang wordt de Step niet meer alleen voor de revalidatietraining gebruikt. Steps heeft zich tot een attractieve hart-/bloedsomlooptraining ontwikkeld. Met goede muziek worden bij de Step Aerobic training van tegenwoordig spannende choreografiën verwerkt. Daarbij wordt allang niet meer alleen op- en afgestapt - op, achter, naast en voor de Step wordt gedanst, gesprongen en vooral gezweten. Step Aerobic bewegingen worden uit coole choreografiën samengesteld en getraind. Natuurlijk mag hierbij de geschikte Step Aerobic muziek niet ontbreken.


Dé Aerobic Step klassikeer, die in elke sportschool te vinden is, is de Aerobic Step Reebok. De Aerobic Step Reebok in zijn markante wit/blauwe design is stabiel, duurzaam en ondersteunt de professionele Step Aerobic training optimaal. In de laatste jaren werd de klassiekers, de Steps van Reebok nieuw uitgevoerd en verscheen in een nieuw design. De Aerobic Step Reebok in grijs/rood valt op, net als het klassieke model, door stabiliteit en hoogste kwaliteit. Zowel het Step model in wit/blauw, als ook de jongeren Step van Reebok in grijs/rood, is in de hoogte verstelabaar. Bij de Step Aerobic training speelt de correcte hoogte van de Steps een belangrijke rol. Is de Step te laag, vervaart de gebruiker nauwelijks een trainingsprikkel, is de Step echter te hoog, kan de training met de Step de gewrichten belasten.

Naast de de Step klassiekers van Reebok, zijn in sportscholen en verenigingen ook Step-varianten wijdverbreid. Elke Step, uit de Step Professionel serie bestaa hier uit een plateau en 2 of 4 blokken, die onder de Step gelegd worden. De hoogteverstelling ist hier heel eenvoudig, omdat er simpelweg 1 of 2 Supports per zijde geplaatst moeten worden, of geen enkele. De blokken zijn met anti-slip noppen uitgevoerd, zodat de Step bbij het trainen niet kan wegschuiven. Op basis van de bijzondere oppervlaktestructuur van de Professional Steps worden deze zeer vaak in choreografisch ingewikkelde lessen ingezet, waar men ook graag op de Step draaiende bewegingen maakt. Het oppervlak van de Step Professional is absoluut anti-slip, maakt echter toch, dankzij de gladde oppervlaktestructuur gewrichtbeschermende draaibewegingen mogelijk.
De ideale Steps voor Dance Step vindt u in onze All-in Sport onlineshop. Ook de Aerobic Step Reebok wit/blauw of het Profimodel in grijs/rood besteld u heel eenvoudig online. Losse blokken en andere accessoires voor de Step Aerobic training vindt u natuurlijk ook bij All- in Sport.

 

Step - Workout en Toning

Dat men met de Aerobic Step veel meer kan doen, dan alleen op- en afstappen, is allang bekend. Naast de klassieke Step Aerobic lessen, zijn in de loop van de jaren veel verschillende lesformats ontstaan, die de hart-/bloesomloopraining met krachtoefeningen combineren. In lessen zoals "Step and Tone" of "Cardio Workout" wordt de Step Aerobic als trainingsgartikel voor krachtoefeningen inezet. Ligsteunen op de Step of uitvalpasen zijn met de Step direct intensiever en effectiever. Ook rugtraining ist met en op de Aerobic Step zijn mogelijk.


Naast de Aerobic Step vindt u in onze onlineshop nog vele andere Step-producten voor spierontwikkeling. De Reebok® Easytone STEP bijvoorbeeld biedt oneindig veel trainings- en oefenmogelijkheden. De supports van de Easytone Step zijn met lucht gevuld en bieden daardoor een extra trainingsprikkel tijdens de Aerobic Step training en bij workout. Met de Aerostep, die uit 2 luchtegevulde pads bestaat, wordt de beim workout echt wankel. Veel andere Steps en Step-variatnten voor uw Step Aerobic les of voor de workout wn Toning, vindt u in onze webshop.

 

En hier nogmaals een kort overzicht van de belangrijkste produckten van onze categorie Step:

  • Step Aerobic training
  • Togu® Jumper
  • Reebok® Easytone STEP