FacebookTwitter

8 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Balkussen, balkussen Togu, Dynair balkussen, Sissel kussen

 

Balkussen en balanskussen - instabiel voor meer stabiliteit

Balkussens, balanstrainers en balanskussens zijn ideale trainingsartikelen ter verbetering van de coördinatie en het evenwicht. In het therapiebereik zijn de "wiebelkussens" al lang niet meer weg te denken. En ook voor de fitnesstraining in verenigingen en in sportscholen zijn de balkussens en coördinatietrainers zeer populair. De training met het balkussen is niet alleen zeer effectief, het balanceerkussen is tegelijkertijd absoluut veelzijdig inzetbaar. Voor de training van het evenwicht simpelweg op het balkussen balanceren, echter ook voor de rugtraining of buikspiertraining zijn de luchtgevulde kussens perfect.
Ook als kleine fitmaker voor elke dag is het balkussen ideaal. Simpelweg op een bureaustoel leggen en al tijdens het werk trainen. Het zitten op het luchtgevulde balkussen ontlast de wervelkolom en activeert de dieperliggende spieren, de stabilisatoren. Door het actief zitten op het balanskussen worden de dieperliggende spierlagen in de buik en rug verstevigd en rugpijn voorkomen.
In onze onlineshop vindt u verschillende balkussens, balanskussens en balpads voor fitness, revalidatie of voor de training tussendoor. Naast het bekende Togu Dynair balkussen in verschillende maten en kleuren, vindt u in de shop ook het balanskussen met massagenoppen. Het balkussen Togu en het balanskussen met noppen kunnen zelfs met lucht gevuld worden. Hoe sterker men het kussen opblaast, des te eenvoudiger wordt de training met het wiebelkussen. Naast het balkussen voor sport en fitness, hebben wij ook speciale balkussens voor het gebruik op kantoor of thuis. De ballkussens voor op kantoor hebben een wigvorm en zijn ideaal om op een bureaustoel, draaistoel en co. De bijpassende hoes voor de balanstrainer hebben wij natuurlijk ook. Voor een aangenaam trainingsgevoel kunt u uw Dynair balkussen van een stoffen hoes voorzien. Ook voor het wigkussen vindt u bij ons de bijpassende hoes. Vindt uw geschikt balkussen in onze shop. En als het iets minder instabiel moet zijn, werp dan een blik in onze categorie Balance Pad.