FacebookTwitter

18 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Halters voor fitness en Functional Training

Het gebruik van halters verbetert de fitness en verhoogt het prestsatievermogen van de spieren door doelgericht trainen. In onze onlineshop presenteren wij u een veelzijdig assortiment aan kortehalters, waarmee u talrijke oefeeningen kunt doorvoeren.

 

Met professionelen halters de fitness verbeteren

De halters, die u hier kunt kopen, liggen goed in de hand en maken voor u een effectieve training mogelijk, waarmee u uw fitnessdoelen kunt bereiken. Kies bijvoorbeeld voor een meerdelige verchroomde handhalterset, bestaande uit halters per paar met een gewicht van 1 tot 10 kg per halter! Natuurlijk hebben wij ook haltersets met zwaardere gewichten tot 50 kg in het assortiment. Een praktische halterstandaardr kunt u ook bij ons bestellen.

 

Een goed alternatief voo kortehalters zijn bovendien Kettlebells, die u ook in verschillende varianten kunt bestellen. Wij bieden u:

 

  • eersteklas kwaliteit
  • gunstige prijzen
  • excellente service

Voor privégebruik of voor het gebruik in de sportschool: indien halters voor de fitness- resp. Functional Training in beeld komen, vindt u bij All-in Sport de geschikte producten. Indien u vragen heeft, adviseren wij u graag competent en uitgebreid.