FacebookTwitter

33 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Muziekinstallatie, muziekinstallatie sporthal, soundsystem, HiFi-installatie, stereoinstallatie

 

Muziekinstallatie, headset en microfoon - soundystem en co. voor lesruimte en sporthal

De muziekinstallatie, in sportschool, leslokaal en sporthal zijn simpelweg niet mer weg te denken. Muziek is een absolute must in elke Step Aerobic les, bij buik-benen-bil, Bodypump en zelfs bij Pilates en Yoga worden de oefeningen met muziek onderstreept en ondersteunt. Om het leslokaal optimaal van geluid te voorzien, is een simpele stereoinstallatie meestel te wenig. Een professioneel soundsystem voor het leslokaal moet met extra luidsprekerboxen of versterkers uitgevoerd zijn, zodat het leslokaal optimaal van geluid voorzien kan worden.

 

De installatie zelf moet naast een CD-speler ook minstens een USB-interface bezitten. Zodat er geen problemen bij het afspelen van een nieuwe geluidsdrager onstaan, moet de muziekinstallatie het beste met alle gangbare aansluitpunten voor nieuwe media uitgevoerd zijn. Naast de USB-interface moet daarom een aansluitmogelijkheid van iPod en iPhone en MP3 in het toestel aanwezig zijn. Met de zogenaamde Chin aansluiting voor nieuwe media zoals MP3-speler, Smartphone, iPhone en co. zijn er in het leslokaal geen grenzen meer op het gebied van muziek.

 

Ook een snelheidsregeling resp. pitcher om de muzieksnelheid naar wens te kunnen regeelen, moet tot de standaarduitrusting behoren. Zo kan de leraar de ideale beats per minuut, de Bpm, voor het lesuur instellen - want soms moet het wat sneller gaan en soms heeft men wat langzamere beats nodig. Ook een Headset behoort tot een professionele uitrusting. Met behulp van een Headset Micro worden lesuren voor de trainer of leraar tot een genoegen. Simpelweg Headset Micro opzetten, zender en ontvanger activeren en men kan los, zonder stemverheffingen. Zeer comfortabel voor de trainer en ook aangenaam voor de deelnemers

 

Ook in turnhallen, sporthallen en gymzalen mag een goede muziekinstallatie niet ontbreken. Sport en muziek zijn zo nauw met elkaar verbonden, dat veel sportlessen al niet meer zonder muziek worden gegeven. In schoosport o of verenigingssport, reamsport of individuele sport, zonder muziek gaat het niet. Daarom behoort ook in elke turn- en sporthal een muziekinstallatie of een draagbare CD-speler bij de absolute basisuitrusting.


Vindt in ons soundsystem-assortiment de juiste muziekinstallatie, die voor u interessant is. Van draagbare CD-speler, de Aschenbach Sound-Booster met geïntegreerde USB-interface tot aan professionele muziekinstallaties met versterkerbox en ingebouwde microfoon-ontvanger vindt u in onze onlineshop alles wat tot een perfect geluid nodig is. Versterkerbox, handmicrofoon, Microfoonset, Headset en zender en ontvanger vindt u natuurlijk ook in onze shop.