FacebookTwitter

11 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Met de Balance Pad doelgericht trainen

De Balance Pad is een effectief balanceer-artikel, die ook in de training voor topsporters toegepast wordt. Door overeenkomstige oefeningen op deze ondergrond kunnen namelijk zonder overbelasting van de gewrichten kracht en conditie verbetert worden. Bovendien wordt het coördinatievermogen getraind. Bij All-in Sport vindt u hoogwaardige Pads van de merken Airex® of Artzt Vitality®.

 

Balance Pad voor duurzame bewegingsprogramma's

Op basis van de destabiliserende eigenschappen van de Pads worden - zoals op een Balkussen - verschillende spiergroepen aangesproken. Vanuit een veilige standpositie kunnen verschillende bewegingvormen doorgevoerd worden, die ter versteviging van de spieren van de voeten, de benen en de rug dienen. Op deze wijze verhoogt u uw fitness en verbetert u uw evenwicht tegelijkertijd.

 

Natuurlijk hebben wij verschillende uitvoeringen voor u in ons assortiment. Kies voor een Balance Pad, die veelzijdig inzetbaar is en over excellente producteigenschappen beschikt. Het is:

  • anti-slip
  • slijtvast
  • duurzaam

Bovendien presenteren wij u diverse boards en trainers en talrijke andere balanceerartikelen, zoals bijvoorbeeld Aero Steps van Togu® of trampolines van Eurotramp®. Neem contact met ons op, als u bijvoorbeeld een minitramp van deze producent wilt aanschaffen.

 

Bestel de Balance Pad of andere productee in onze shop en train professioneel!