FacebookTwitter

21 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Handhalters, halterbank, haltertraining, korte halters

 

Handhalters, korte halters en accessoires voor workout, krachttraining en toning

Handhalters, korte halters en Aerobic halters zijn, naast tube en Fitnessband, de klassieke handartikelen in de groepfitnesstraining. De fitnesshalters in verschillende kleuren, afmetingen en gewichten behoren tot de basisuitrusting van elke goede fitnessstudio. Ook in de sporthal en gymzaal en in de fysiotherapiepraktijk zijn de bontgekleurde handhalters te vinden.


Tijdens toning- en BBP-lessen worden de kleine halters graag ingezet: Biceps-curls en Triceps-training zijn de klassieke halteroefeningen, echter ook Abbductoren zijn prima meit de korte halters te trainen. In zijligging op de gymmat het been met behulp van een handhalter verzwaren, het been opheffen en laten dalen en al snel voelt men de spieren duidelijk.

 

De perfecte korte halters voor uw haltertraining vindt u in onze onlineshop. All- in Sport heeft voor iedereen de perfecte fitnesshalterl. Halterset of een paar handhalters, voor sportscholen en fitnesslessen of voor de personal-training en voor de fitnesstraining thuis - in de All-in Sport onlineshop heeft u een grote keuze. De Reebok® handhalters met hygiënische en watervaste vinylommanteling zijn de ideale korte halters voor sportscholen. De verschillende haltergewichten zijn vanwege verschillende kleuren goed van elkaar te onderscheiden. Naast handhalters en softhalters vindt u in onze onlineshop ook de klassieke aerobic handhalters met de typische grip.

 

All -in Sport richt niet alleen uw lesruimte in met de juiste trainingsequipment, ook voor de haltertraining in de toestelruimte van sportscholen en krachtruimtes, vindt u bij ons de ideale handhalters, korte halters en haltergewichten. De Chroomhalterset van All-in Sport is niet alleen uiterst robuust en daarmee uitermate geschikt voor dagelijks studiogebruik, de Chroomhalters zien er bovendien zeer stylistisch uit. Het bijpassende halterrek voor uw haltersets vindt u ook in onze categorie Fitness en Functional Training.

 

Met behulp van de wandbeugel voor handhalters of korte halters, kunt u uw halterset ook praktisch tegen de wand plaatsen.
Haltergewichten, haltersets, korte halters en fitnesshalters in verschillende uitvoeringen, maten, gewichten en kleuren en de bijpassende rekken voor de handhalters, besteld u heel eenvoudig in onze onlineshop. En als u van korte halters wilt switchen naar lange halters, hebben wij ook lange halterstangen, halterschijven en complete haltersets met lange halterstangen en gewichtsschijven én de bijpassende sluiters in onze shop.