FacebookTwitter

28 artikel(en)

  1. 16
  2. 32
  3. 64
  1. 1
  2. 2
Positie  Naam   Prijs  Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Fitnessmatten, gymmatten en trainingsmatten van All-in Sport - De ideale ondergrond voor uw training

 

Gymmatten van All-in Sport - matten voor fitness, aerobic, fysiotherapie, voor recreatie of school- en topsport

Met onze Fitnessmatten bent u optimaal voor uw training uitgerust. In ons assortiment aan sportmatten vindt u altijd de juiste ondergrond voor uw training. Kies uit een veelvoud aan uitvoeringen de juiste afmeting met de respectievelijke dikte en de daarmee verbonden dempingseigenschappen.

 

Er zijn fitnessmatten in de afmetingen 140 x 60 cm tot aan 200 x 125 cm en trainingsmatten met diktes van 0,8 cm tot 2,5 cm! Onze Kübler Sport fitnessmatten ondersteunen uw workout optimaal en komen zeer goed uit fitnessmattentesten en productvergelijkingen door kwaliteit en duurzaamheid. Vanwege de speciale Sanitized-uitvoering zijn de Kübler Sport fitnessmatten duurzaam tegen bacterieën beschermd en zorgen voor hygiëne in de les of bij de thuistraining. Bovendien bieden de sportmatten een goede stabiliteit en zijn anti-slip. De Kübler Sport trainingsmatten zijn in verschillende kleuren leverbaar, kies uw kleur! Zoek uw ideale gymnastiekmat voor fitness, workout, pilates of voor thuis heel makkelijk in de All-in Sport onlineshop uit.

 

Ook onze Yogamatten gaan u overtuigen. Het zoeken naar een goede Yogamat is vaak moeilijk. Meestal is na het eerste gebruik pas duidelijk, of men de juiste keuze heeft gemaakt. In principe moet een Yogamatte anti-slip zijn. Dit geldt des te meer bij het practiseren van Yogastijlen, welke veel stand- en balanceerelementen en sprongelementen hebben.
Een ander belangrijk criterium bij de keuze van de ideale Yogamat is de hygiëne. Een hoogwaardige Yogamat beschikt over een antibacteriële coating, die duurzaam tegen bacterieën en schimmelvorming beschermd. Afwasbaar moet de mat ook zijn, want niet alleen voeten en handen raken bij Yoga de Yogamat aan. Yogamatten, die aan alle criteria van hoogkwalitatieve matten voldoen, vindt u in onze onlineshop. Ook bij onze Yogamatten heeft u de keuze tussen verschillende modellen. Naast de Yogamatten van All-in Sport vindt u ook matten van de firma Airex in de onlineshop. Kies uw ideale afmeting en bepaal uw lievelingskleur. Met één klik is uw Yogamat al op weg naar u.

Yogamat of fitnessmat, elke mat behoeft iets of wat onderhoud. Om lang de kwaliteit van de matten te garanderen, moeten de gymmatten steeds goed opgeborgen worden. Een wandbeugel stelt de ideale oplossing voor matopberging voor. Simpelweg aan de wand gemonteerd, kunnen de matten ruimtebesparend en materiaal- beschermend opgehangen worden. De trainingsmatten worden voor de wandophanging speciaal met ogen uitgevoerd. Kies hiervoor dus al bij uw bestelling in de onlineshop de fitnessmatten met ogen.

 

En als u de verrolbare variant van de mattenopberging kiest, hebben wij mattenwagens met beugels voor de fitnessmatten met ogen, of wagens met speciale stangen voor het praktisch stapelen van de matten zonder ogen. Zodat u uw fitnessmat ook de sportschool of in de sporthal kunt meenemen zijn ook respectievelijke draagtassen en spanbanden in onze shop verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld uw Yogamat praktisch en comfortabel overal mee naar toe nemen.Airex fitnessmatten

Airex, de marktleider in het bereik van de fitnessmatten en trainingsmatten zijn van hoogwaardige, geslotencellige schuimstoffen die ook met betrekking tot slijtvastheid en hygiëne overtuigen. De fitnessmat Airex blinkt vooral vanwege de hoge kwaliteit en de levensduur uit. Airex beidt vlakliggende, anti-slip gymmatten voor de school- & verenigingssport, revalidatie, therapie maar ook Yogamatten en matten voor Pilates. De Airex fitnessmatten zijn niet alleen vuilafstotend, maar ook bijzonder antibactereel gecoat. De Airex gymmatten zijn in verschillende afmetingen en diktes leverbaar. Over het algemeen moet een goede gymmat zo groot zijn, dat romp en hoofd op de mat kunnen liggen. Hoe groter de mat is, des te aangenamer is het trainingsresultaat. Ook met het oog op de kleur blijft nagenoeg niets te wensen over. Naast de standaard kleuren groen, rood en blauw zijn de Airex gymmatten nu ook in kiwi, roze, leisteen en waterblauw leverbaar.

Een zeer veel gebruikte Airex gymmat is de Airex Coronella. De Coronella is zeer slijtvast en duurzaam en heeft zich door langjarig gebruik in praktijken, in sportscholen en therapiepraktijken bewezen. Vanwege de uitstekende dempingseigenschappen van de Coronella staat een gewrichtsbeschermende training niets meer in de weg. Ook qua kleuren valt de Coronella op. Maak hier een keuze tussen terra, leisteen of bestel uw Airex gymmat Coronella in platina. Eenvoudig te reinigen en daardoor zeer hygiënisch, is de Coronella ook. Productvergelijkingstesten bewijzen telkens weer opnieuw de hoge kwaliteit van de Coronella. In een onafhankelijke gymmattentest werd de Coronella tot winnaar gekozen.

 

En hier nogmaals een kort overzicht van de belangrijkstte producten van onze categorie trainingsmatten en gymmatten:

  • Yogamatten
  • Airex gymmatten
  • Gymmatten met ogen
  • Mattenwagen

Gymnmatten kunnen veelzijdig ingezet worden. Als anti-slip, isolerende en dempende ondergrond worden de trainingsmatten niet alleen in de sport ingezet, maar ook in de zwangerschaps-gymnastiek, bij moeder/kind-therapie en zelfs in het zwembad als drijvend eiland.