FacebookTwitter
Stabiliteitstrainers Artzt Vitality®

Stabiliteitstrainers Artzt Vitality®

€ 69,95

Stk.
€ 69,95
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

* Verplichte velden

Trainen - zelfs al in de morgen bij het tanden poetsen. Met deze labiele basis zijn altijd en overal extra trainingsprikels te creëeren. Vervaardigd van huidvriendelijk en extreem licht PE-materiaal, zijn de Artzt vitality stabiliteitstrainers gegarendeert vrij van PVC en overtuigen door optimale dempingseigenschappen en maximale duurzaamheid. De bijna vierkante vorm (40 cm x 50 cm) is een andere plus voor een veilige, gezondheidsgeörienteerde fitnesstraining.
Het onderhoud em reiniging van de Balance-Pads geschiedt met water of een desinfectiespray. De gesloten celstructuur van het materiaal garandeert een perfecte hygiëne tijdens training. Artzt Vitality® stabiliteitstrainers zijn in een middelvaste uitvoering in blauw en in een zachte uitvoering in zwart leverbaar.

De blauwe mat met middelvaste consistentie is geschikt voor senioren en mensen met motorische zwaktes en wordt overwegend in de valpreventie, revalidatie en voor moderate evenwichtstraining én sportarts-specifieke training ingezet.

De zwarte mat met zachte consistentie en hoge labiliteit is geschikt voor normaal getrainde mensen en herintreders voor coördinatietraining en voor gevorderde evenwichtstraining.

Toepassingen:
- Looptraining
- Fitnesstraining
- Reactie- en coördinatietraining
- Evenwichtstraining
- Standstabiliteit
- Revalidatie & Therapie

Productdetails:
- Van speciaal schuimstof
- Kleuren: blauw of zwart
- Afm.: 50 x 40 x 6 cm

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.