FacebookTwitter

All-In Sport: Kettler S-Line apparaten schermen in combinatie met een Bluetooth-compatible Smartphone of Tablet (Android/iOS) het volle potentieel af: ...

Roeimachine Coach S Kettler S-Line

Roeimachine Coach S Kettler S-Line

Art.nr.: K1484
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 2.299,00

Stk.
€ 2.299,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
shipping weight: 55 kg
Kettler S-Line apparaten schermen in combinatie met een Bluetooth-compatible Smartphone of Tablet (Android/iOS) het volle potentieel af: zo kan de gebruiker via de kosteloze S-Fit App bovendien 3 trainingsmodi gebruiken, om de training aantrekkelijker te maken. CHALLANGE: er staan realistische trainingsparcoursen met verschillende profielen ter beschikking. EXPERT: gedetailleerde registratie van de trainingsrelevante data, wat speciaal voor de prestatie-georiënteerde gebruiker van bijzonder belang is. In de FUN-modus gaat het apparaat in gevecht met burger, pizza en Cola.
Originele houten zitting en grepen van scheepswerf Empacher vormen bij de nieuwe KETTLER COACH S een perfecte combinatie van roeiboot en High-Performance trainingstoestel. Roeien spreekt nagenoeg alle spiergroepen aan en er worden bovengemiddeld veel calorieën verbrand.
Application:
Certified:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.