FacebookTwitter

All-In Sport: Solide en massieve behuizing voor commercieel gebruik in hotels, kleinere fitnessstudio’s, praktijken en wellnesscentra, bedrijfsfitness ...

Crosstrainer U.N.O. XE 5.1

Crosstrainer U.N.O. XE 5.1

Art.nr.: K7854
Levertijd: ca. 1 week
€ 3.485,40

Stk.
€ 3.485,40
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
Verzending is gratis binnen Duitsland (vasteland).
Solide en massieve behuizing voor commercieel gebruik in hotels, kleinere fitnessstudio’s, praktijken en wellnesscentra, bedrijfsfitness maar ook voor ambitieuze thuistraining.
De trainingsweerstand varieert dankzij het elektronisch gecontroleerde Permanent-Magneetrem-systeem met een vliegwiel van 10,4 kg op 20 niveaus – en de stijging, die ook op 20 niveaus instelbaar is. Zo verandert niet alleen de intensiteit, maar ook de bewegingsvorm, de respectievelijke spieren en staplengte van op wandelen lijkend lopen tot aan traplopen. De weerstanden worden naar keuze aan de cockpit of de armstangen ingesteld. Ook instelbaar zijn de treevlakken qua neiging – 3-voudig traploos. Met ventilator, handpolssensoren aan de vast geïnstalleerde handgrepen (borstband optioneel leverbaar). 7 programma’s, waarvan 2 hartfrequentie gecontroleerd en 2 geheugen opslagmogelijkheden voor individuele programma’s. LED/LCD-weergave met profielmatrix. Weergave van tijd, snelheid, afstand, RPM, stijging, hartfrequentie, Kcal-verbruik, etc. Max. gebruikersgewicht 150 kg. Afm. (LxBxH): 192 x 71 x 160 cm, gewicht ca. 110 kg.
Application:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.