FacebookTwitter

All-In Sport: De multifunctionele mobiele luidspreker- en versterkerinstallatie DSC-100 overtuigt door een rijke, glasheldere sound bij manifestaties m...

Sound-Centers Digital 150

Sound-Centers Digital 150

€ 2.299,00

Stk.
Vanaf: € 2.299,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

* Verplichte velden

De multifunctionele mobiele luidspreker- en versterkerinstallatie DSC-100 overtuigt door een rijke, glasheldere sound bij manifestaties met max. 800 personen.
De 150 watt RMS sterke eindversterker is in Class-D techniek uitgevoerd. Dit maakt naast het hoge efficiëntieniveau een voor deze prestatieklasse verhoudingsgewijs laag stroomverbruik mogelijk en garandeert accugebruik van max. 8 uur.
De robuuste, slag- en krasvaste kunststof kast is uiterst resistent en daardoor optimaal voor intensief gebruik. De reeds voorgemonteerde wielen en de uittrekbare handgreep vergemakkelijken het transport van het apparaat aanzienlijk.
Al naar gelang de uitvoering is de DSC 150 met 1 of 2 UHF-ontvangers (met 16 frequenties in vrij bereik), met handmicrofoon en zakzender met headset-microfoon leverbaar.

Uitvoering 1 (U3985): incl. CD-speler
Uitvoering 2 (U3986): incl. CD-speler, UHF-ontvanger & handmicrofoons
Uitvoering 3 (U3987): incl. CD-speler, UHF-ontvanger, zakzender & headset.
- Vermogen 150 watt
- Stroom- of accugebruik
- 2-weg-systeem
- ABS-kast met wielen en uittrekbare handgreep
- CD/MP3/USB/SD-Card-speler met Pitch-Control
- Voice Over-functie
- Inclusief afstandsbediening

Afm. (HxBxD) 50 x 32 x 36 cm. Gewicht 16 kg.

Ipv een UHF-ontvangstmodule kan het apparaat ook op aanvraag met een optionele Bluetooth-module voor Audio-verzending van Smartphone, Tablet of PC uitgevoerd worden.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.