FacebookTwitter

All-In Sport: Solide en massieve behuizing voor commercieel gebruik in hotels, kleinere fitnessstudio’s, praktijken en wellnesscentra, bedrijfsfitness ...

Ergometer U.N.O. 4.0

Ergometer U.N.O. 4.0

Art.nr.: K7840
Levertijd: ca. 1 week
€ 2.149,00

Stk.
€ 2.149,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
Verzending is gratis binnen Duitsland (vasteland).
Solide en massieve behuizing voor commercieel gebruik in hotels, kleinere fitnessstudio’s, praktijken en wellnesscentra, bedrijfsfitness maar ook voor ambitieuze thuistraining.
Multifunctionele LCD-display met profielmatrix voor weergave van snelheid, RPM, tijd, afstand, level, calorieënverbruik, pols en watt. Het multi-positionstuur en het horizontaal, verticaal en in de neiging verstelbare zadel maakt een rechte of sportieve zitpositie mogelijk. Zelf oprichtende zwaartepunt-riempedalen met instelbare riemen zorgen voor een comfortabele opstap, ribbelriemaandrijving en inductie-remsysteem voor aangename omwentelingen bij een wattbereik van 25 tot 250 watt. De op 20 niveaus instelbare trapweerstand heeft zijn tegenstander in het 11,5 kg zware vliegwiel voor gelijkmatige en daarbij geruisloze omwentelingen. Een manueel programma (Quick Start Functie), 4 voorgeprogrammeerde trainingsprofielen, 2 hartfrequentie gecontroleerde profielen (alleen in combinatie met de optioneel leverbare borstband) en een watt-gecontroleerd programma laten niets te wensen over. Max. Gebruikersgewicht 150 kg, geïntegreerde ventilator en MP3-speler en koptelefoonaansluiting. Met transportwielen en hoogte-fijnafstelling. Afm. (LxBxH): 105 x 53 x 133 cm, gewicht 53 kg.
Application:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.