FacebookTwitter

All-In Sport: Solide en massieve behuizing voor commercieel gebruik in hotels, kleinere fitnessstudio’s, praktijken en wellnesscentra, bedrijfsfitness ...

Loopband U.N.O. TR 4.0

Loopband U.N.O. TR 4.0

Art.nr.: K7843
Levertijd: ca. 1 week
€ 3.999,00

Stk.
€ 3.999,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
Verzending is gratis binnen Duitsland (vasteland).
Solide en massieve behuizing voor commercieel gebruik in hotels, kleinere fitnessstudio’s, praktijken en wellnesscentra, bedrijfsfitness maar ook voor ambitieuze thuistraining.
De TR 4.0 overtuigd niet alleen door de afmetingen en robuustheid, maar ook vanwege de geavanceerde features. Met hand-aansturing of 9 direct-keuzeknoppen voor instelling van stijging (tot max. 16%) en snelheid (tot 20 km/u). De gebruiksvriendelijke en gestructureerde, 9” grote Blue Backlit LCD-cockpit laat tijd, snelheid, afstand, stijging, hartfrequentie en Kcal-verbruik zien. Naast de kiesbare 7 belastingprofielen kunnen ook twee hartfrequentie gecontroleerde programma’s opgeroepen worden. Aanvullend op de handpolssensoren is een zender/borstband optioneel leverbaar. Motor-duurvermogen van 3,5 PK voor maximale prestatie, ook bij een gebruikersgewicht van max. 190 kg. Het stabiele stalen frame heeft een zeer groot loopvlak (153 x 56 cm), die vanwege het Elastic-Antishock-System met 6 schokdempers voor het hoogste loopcomfort zorgt. Not-Stopp-System. Afm. (LxBxH): 203 x 86 x 143 cm, gewicht 139 kg.
Application:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.