FacebookTwitter

All-In Sport: De Ortho Pad is een trainingsartikel voor de verbetering van de balans- en coördinatievaardigheid<br /><br />Op 1 been of op beide voeten...

Balanstrainer Ortho Pad

Balanstrainer Ortho Pad

Art.nr.: K8848
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 145,00

Stk.
€ 145,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten

Balanstrainer Ortho Pad

De Ortho Pad is een trainingsartikel voor de verbetering van de balans- en coördinatievaardigheid

Op 1 been of op beide voeten, op de balanceerplank zijn veelzijdige oefeningen mogelijk. De stabiele houten plank is voorzien van steunen, die kruisgewijs zijn aangebracht. Daardoor ontstaan verschillende moeilijkheidsniveau's tijdens de oefeningen. De training kan zodoende individueel aangepast worden en bij behoefte verzwaard worden.

Verschillende bewegingsrichtingen

Met de balanceertrainer kunt u de beweging naar voren en naar achteren uitvoeren resp. ook naar links en rechts. Door deze bewegingen worden verschillende prikkels gestimuleerd en verschillende spieren aangesproken. Bijzonder waardevol is de training in de revalidatie, b.v. na enkel- en knieblessures.

Maar de Ortho Pad wordt niet alleen in de revalidatie of in de fysiotherapie ingezet maar kan ook actief voor sportieve training ingezet worden. Met eenvoudige oefeningen traint de sporter de balans, coördinatie en verstevigd de spieren. Aansprekende oefeningen, zoals de sporters een bal toewerpen, zorgen voor extra trainingsprikkels en motivaties. Ballen kunnen op een instabiel vlak moeilijker gevangen worden resp. er worden zeer goede balans- en coördinatievaardigheden vereist.

- Met anti-slip bekleding op de balanceerplank
- Steunen met anti-slip coating
- Belastbaar tot 120 kg lichaamsgewicht

Uitvoering: materiaal van berken multiplex met anti-slip bekleding. De steunen zijn van pijnboom-hout en anti-slip. Afm.: LxBxH 50x50x10 cm. Gewicht van de Ortho Pad: 4,6 kg.

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.