FacebookTwitter

All-In Sport: Solide en massieve behuizing voor commercieel gebruik in hotels, kleinere fitnessstudio’s, praktijken en wellnesscentra, bedrijfsfitness ...

Zitfiets Recumbent U.N.O. RC 4.0

Zitfiets Recumbent U.N.O. RC 4.0

Art.nr.: K7841
Levertijd: ca. 1 week
€ 2.499,00

Stk.
€ 2.499,00
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
Verzending is gratis binnen Duitsland (vasteland).
Solide en massieve behuizing voor commercieel gebruik in hotels, kleinere fitnessstudio’s, praktijken en wellnesscentra, bedrijfsfitness maar ook voor ambitieuze thuistraining.
De geïntegreerde generator is stroom-genererend en zorgt voor een stroomonafhankelijke opstelling. De ergonomische, breed gedimensioneerde zitting met rugleuning is neigbaar en in de afstand tot de pedalen verstelbaar. De Poly-V-riemaandrijving en het 13,6 kg zwaar vliegwiel staan voor gelijkmatig omwentelingen, de weerstand is op 40 niveaus instelbaar. De data trainingstijd, snelheid, afstand, omwentelingen/minuut, vermogen (watt), calorieënverbruik, hartfrequentie (in % van de max. hartfrequentie) en weerstandsniveau/level kunnen eenvoudig op het display worden afgelezen. Comfortabele instap door lage doorgang en zichzelf oprichtende pedalen. Met ventilator, boeksteun, bidonhouder en ergonomisch gevormde handgrepen met handpolsmeting. Een zender/borstband is optioneel leverbaar. Keuze tussen 4 geprogrammeerde profielen, 2 hart-gecontroleerde, 1 watt-gecontroleerde of een manueel programma. Max. gebruikersgewicht 180 kg. Afm. (LxBxH): 143 x 75 x 125 cm, gewicht 63 kg.
Application:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.