FacebookTwitter

All-In Sport: Deze functionele uitbreiding bevat twee extra en van elkaar apart aangebrachte voetplanken. Dit heeft als voordeel, dat de benen onafhank...

Stabilisator Profi pedalo®

Stabilisator Profi pedalo®

Art.nr.: K8845
Levertijd: 3-4 werkdagen
€ 545,40

Stk.
€ 545,40
Incl. BTW |
Excl. verzendkosten
Deze functionele uitbreiding bevat twee extra en van elkaar apart aangebrachte voetplanken. Dit heeft als voordeel, dat de benen onafhankelijk van elkaar werken. Eenzijdige musculaire en coördinatieve zwaktes worden zodoende voor de therapeut resp. gebruiker nog beter weergegeven. Bovendien stimuleren de voetplanken meer stabiliteit vooral in de onderbeen- en voetspieren en bieden meer mobiliteit naar alle zijden. Het meegeleverde stavlak kan van boven naar onder 10-voudig horizontaal versteld worden. Door de verstelling verandert het swing- en kiepgedrag van makkelijk naar moeilijk. De gebruiker moet zich dus op nieuwe, veranderde bewegingsvormen instellen. Dit is een extra uitdaging. Belastbaar is de pedalo®-Stabilisator Profi tot 120 kg. Levering: stavlak van berken/multiplex (54x35 cm), 2 voetplanken (elk 54x13 cm), veren en kabels, anti-slipmat en een oefeninstructie.
Meer geavanceerde uitvoering van SPORT (art. nr. K8805) met 2 extra, onafhankelijk van elkaar afgehangen voetplanken. Incl. stavlak voor de verbinding van de beide voetplanken. Instelbaar kantelgedrag.
Certified:

Er zijn geen vragen gesteld voor dit product.